В обвалений будинок на Рівненській заселять сиріт?

В обвалений будинок на Рівненській заселять сиріт?
Ймовірно, в шість квартир, які відремонтували після обвалу будинку 109 на вулиці Рівненській, заселять сиріт.

Про це 25 січня під час засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму повідомив начальник служби у справах дітей Федір Шульган.

Він каже, що поки офіційних документів, які би підтверджували заселення немає, втім розповів, що наміри є.

Нагадаємо, 10 червня 2012 року на вулиці Рівненській обвалився під’їзд п’ятиповерхового будинку. Вісім квартир були знищені вщент, загинули дві людини. За бюджетні кошти з міської та обласної ради вісьмом сім’ям, які мешкали у цьому під’їзді, купили нові квартири. Згодом будинок відбудували і тепер на балансі обласної та міської комунальної власності знаходяться по чотири квартири.

Зі слів Шульгана, голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук доручив обласній службі у справах дітей вивчити можливість заселення у чотири квартири людей, які не мають батьків у рамках програми заселення сиріт віком від 16 до 23 років у соціальне житло.

Таке майно не надаватиметься їм у власність, воно залишатиметься комунальним та соціальним. Комісія рекомендувала розглянути питання можливості поселення сиріт у ще дві квартири, які вже належать міській комунальній власності, а не обласній.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.