«Підпал моєї машини хтось замовив», - волинський бізнесмен

«Підпал моєї машини хтось замовив», - волинський бізнесмен
Засновник корпорації «Укр-Петроль» Сергій Ковальчук заявив, що готовий заплатили 300 тисяч гривень тому, хто допоможе знайти замовників підпалу його автомобіля.

Нагадаємо, авто «Тойота Секвойя», на якому їздив Ковальчук, згоріло в ніч з 10 на 11 січня у дворі будинку, де він жив. Камери спостереження зафіксували трьох чоловіків, які підпалили машину.

«Тойота Секвойя» якою користувався Сергій Ковальчук, належить фінансовому директору корпорації «Укр-Петроль» Василю Моліцькому. На момент підпалу авто було припарковане в дворі багатоповерхівки, де мешкає Ковальчук.

«Мені взагалі «щастить» із автівками, якими користувався: одну з них викрали, дві інші потрапили в ДТП, причому аж ніяк не з моєї вини чи моїх працівників, і от, четверте авто спалили», - цитує Сергія Ковальчука газета Волинь-нова.

«Я пропоную грошову винагороду в розмірі до 300 тисяч гривень тому, хто вкаже на слід замовників цього злочину. Тих, хто володіє потрібною інформацією, прошу звертатися до мене або ж до мого водія Олександра Лисеюка. Конфіденційність гарантую», - заявив бізнесмен.

Ковальчук переконаний у тому, що молодики, які підпалили авто, робили це аж ніяк не з власної ініціативи, а за чиєюсь намовою.

«Як зафіксували камери спостереження, встановлені біля під’їзду, палили авто троє чоловіків, обличчя яких були закриті хустинами, з капюшонами на головах. Двоє з них вилили на машину бензин із двох відер, третій тут же підпалив її факелом», - розповів бізнесмен.

Він наголошує, що палії не зачепили жодну з автівок, припаркованих у дворі. А їх там було чимало. Зловмисники же ж чомусь вирішили спалити саме ту, якою користується Ковальчук, навіть знаючи, що в під’їзді чергує охорона.

«Все відбулося за лічені секунди, одразу після підпалу біля автівки вже були охоронці, але зловмисників не розгледіли: їх засліпило полум’я, яке вони тут же кинулися гасити, аби запобігти вибуху й займанню автівок, припаркованих по сусідству». – розповів Сергій Ковальчук.

«Звичайно, скоєне аж ніяк не можна трактувати як випадковість чи лиху витівку підпилих молодиків, яким чомусь не сподобалася саме моя автівка. Цей випадок — ніщо інше, як спланований і зухвалий злочин, за який винні мають відповісти», - додав він.

Щодо того, чи підозрює він, хто саме замовив підпал, Сергій Ковальчук відповів: «Навіть якщо такі підозри в мене й є, то я, по-перше, не маю права ними ділитися, адже за фактом підпалу відкрито кримінальне провадження. По-друге, не хочу бути голослівним, адже для таких вагомих звинувачень потрібні неспростовні докази, які, сподіваюся, будуть виявлені в ході слідства».

«Я не з тих людей, яких можна таким чином залякати. Та й не знаю, чому мені мали би погрожувати. На мою думку, я нікому ніде не перейшов дорогу», додав він.

Цікаво, що авто бізнесмену підпалили за день до його ювілею: 13 січня Сергію Ковальчуку виповнилося 55 років.

Нагадаємо, у січні в Луцьку згоріли автомобілі щонайменше у двох людей - підприємця Сергія Були і юриста Андрія Козюри.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і цум згорів, все палає, палиться, хто це робить - ...?
Відповісти
Це я спалив. Неси гроші.
Відповісти
горящая автивка радует незлобивое сердце велосипедиста
Відповісти
Тож так.
Відповісти
Все палитьСЯ - чи може палиЦЯ?
Відповісти
А за какой хрен мусора зарплату получают?
Відповісти
Це передвиборча програма ОЛЕКСАНДРА ЛАЗОРКА
Відповісти
жечь эту автосрань, отравляющую воздух!
Відповісти
Так и рада,меньше понтов будет,пустьрадуэтся што ток тачку спалили ,моглиб и Эво вместе с машиной,;)
Відповісти
козюрина робота-давай бабло
Відповісти
нехай на сторінках преси розкаже,як він із майстра ремонту годинників так швидко став олігархом і чи за ту зарплату майстра він скупив пів області,цукровий з-д в Іванічах і т. д.,може тоді в когось викличе спвчуття.
Відповісти
Останні новини
«Підпал моєї машини хтось замовив», - волинський бізнесмен
26 січень, 2013, 09:08