Прикордонники поділяться землею з військовим ліцеєм

Прикордонники поділяться землею з військовим ліцеєм
Державна прикордонна служба завершує процедуру передачі обласному військовому ліцею земельної ділянки, на якій будується спорткомплекс.

Про це 28 січня під час оперативної наради розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук, пише газета Відомості.ua.

Нагадаємо, спортивний об'єкт зводили на землі, яка не належала навчальному закладу. А на сайті телеканалу «Аверс» йшлося про те, що землю в 2008 році мали віддати ліцею, але вона перейшла в приватну власність.

Коли ж ліцей почав будувати спорткомплекс виявилося, що він розташований на приватній території. Тоді проблему вдалося вирішити, але жодних документів про право власності ліцею на землю так і не оформили.

Зрештою, нині, за словами Клімчука, «справа йде до завершення». Так, він повідомив, що адміністрація Державної прикордонної служби погоджує вилучення у них ділянки та передачу її ліцею для завершення будівництва спорткомплексу. Тож, залишилось лишень опрацювати схему земельної ділянки, які запропонують прикордонники.

Під час наради Клімчук наказав начальнику обласного Держкомзему Василю Василенку швидко підготувати усі необхідні документи та надати їх для розгляду на сесії Луцької міської ради. Зі свого боку голова ОДА обіцяв поговорити з міським головою Луцька Миколою Романюком, аби рішення по цьому питанні було прийняте якнайшвидше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вбивали Гонгадзе
29 січень, 2013, 15:00
Прикордонники поділяться землею з військовим ліцеєм
29 січень, 2013, 14:43