Таксисти Луцька хочуть більше парковок

Таксисти Луцька хочуть більше парковок
Представники служб таксі Луцька заявляють, що комунальники заважають роботі таксистів.

Про це йшлося 5 лютого під час зустрічі членів підприємницької комісії міськради, чиновників муніципалітету та представників служб таксі.

Таксисти скаржилися на стан міських шляхів та поведінку працівників підприємств, які ремонтують чи розчищають дороги.

Представник служби «Чумак-таксі» Ольга Урбанович заявила, що під час ремонту проспекту Грушевського комунальники знесли знак, який позначав стоянку таксі. Відтак водії таксі не можуть припаркувати авто.

«В нас дороги неначе татари роблять. Вночі зрізали знак стоянки і виходить, що стоянки немає», - зауважила вона.

Зі слів представника «Люкс-таксі» Ігоря Рицка , після відкриття оновленого залізничного вокзалу в обласному центрі ніхто не попередив таксистів про заборону на стоянку поблизу вокзалу.

«А там став ДАІшник і тільки наш ставав - зразу по 150 гривень збирав», - додав він.

Таксисти кажуть, що шість років тому в місті затвердили перелік місць для стоянки таксі, але нині частина цих об'єктів – «поза законом», бо не обладнанні жодними знаками. Більшість парковок «зникли» через недбалість комунальників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніяких лічильників не треба-ми й так мало получаємо! А машину заправ, поремонтуй, помий, державі дай, гаїшніку на лапу дай! Пасажири в основному хами і за гривню вдавляться! я проти нововведень-добре так як є
А кому треба якісне і недороге таксі -дзвоніть мені-знижку зробимо -Деу сенс-синій перламутр. ше можу дівчат в сауну підввезти-відпочити -є хороші і недорого! дзвоніть не пожалкуєте!
Відповісти
Дійсно задрали вже своєю новою владою! На тролейбусах їздіть в свої Версалі і Золота! Тільки-но назбирав на нових тєхосмотр, по сраній гривні нашаманив на кожному бухому клієнту - і тут на тобі, знову ділися!!! Як тут в сутєньори не піти???
Відповісти