«Волинь» обіграла чемпіона Словаччини

 «Волинь» обіграла чемпіона Словаччини
Луцька «Волинь» в товариській зустрічі здобула перемогу над словацькою «Жиліною».

«Волинь» у перші хвилини контролювала м’яча і гру, тому справедливо заробила швидкий пенальті. На 19-ій хвилині Євген Павлов отримав мяча у центрі штарфного майданчика після подачі з лівого флангу, повідомили у клубній прес-службі.

Поки бомбардир розвертався, його прихопили і завалили захисники. Сам постраждалий розвів Дубравку і мяча по різним кутам – 1:0.

Але вже за три хвилини лучани швидко пропустили гол у відповідь. На 22-ій хвилині словака Піха збив у штрафній Дмитро Задерецький і португалець Рікардо Нунеш зрівняв рахунок з одинадцятиметрового.

За кілька хвилин Віталій Неділько став героєм першого тайму у складі лучан, адже самотужки ліквідував два виходи сам на сам. «Волиняни» вирівняли гру ближче до закінчення тайму.

Наприкінці першої сорокап`ятихвилинки Олександр Насонов заробив штрафний на правому фланзі, але удар хавбека відбив воротар «Жиліни».

У другому таймі лучани дуже швидко вийшли вперед. На 48-й хвилині Рамон Лопес подав кутовий з лівого флангу, а в центрі штрафної найпрудкішим був Даніель Суботич, який з восьми метрів пробив Дубравку – 2:1.

Свіжий та зіграний склад «Волині» продовжив тиск на словаків. На 52-ій хвилині Ерік Бікфалві з Душаном Савичом розіграли кутовий удар й виклали пас під удар Петару Занєву. Той вистрілив повз праву «девятку» воріт.

Згодом Суботич вивів Еріка на ударну позицію і румун з 22-х метрів сильно пробив у руки кіперу «Жиліни». Блиснув майстерністю й Ярослав Кінаш: йому вдався обіграш трьох суперників, але удар прийшовся трохи лівіше дальної стійки воріт.

Під завісу матчу небезпечно пробивали Бікфалві та Занєв, але рахунок не змінився – 2:1.

Волинь - Жиліна 2:1
Голи: Павлов, 19 (з пенальті), Суботіч, 48 - Нунеш, 22 (з пенальті)

Волинь, перший тайм: Неділько - Насонов, Масло, Приндета, Задерецкій - Стевіч, Скоба - Щедрий, Павлов - Бабир, Овонікоко
Волинь, другий тайм: Літовченко - Сімінін, Ілієв, Шандрук, Занєв - Ізворану, Бікфальві - Лопес, Овонікоко (Кінаш, 61), Савич - Суботіч

Жиліна: Дубравка - Мабука, Пячек, Лейтнер, Ондраш (Чісай, 75) - Ангеловича - Піх (Михалик, 60), барчик, Качор (Лупчо, 66), Нунеш - Губа

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
... не може бути!!! нарешті!!! )))
Відповісти
Останні новини
«Волинь» обіграла чемпіона Словаччини
08 лютий, 2013, 08:08