Екс-помічник Кварцяного розповів, що зіпсувало Майкона

Екс-помічник Кварцяного розповів, що зіпсувало Майкона
Рівень гри, якого досяг кращий бомбардир «Волині» Майкон, – це заслуга колишнього головного тренера луцької команди Віталія Кварцяного.

Про це в інтерв’ю виданню UA-Футбол сказав колишній старший тренер «Волині» і помічник головного тренера Вадим Лазоренко.

«Він (Кварцяний) його запрошував і поступово ліпив з нього футболіста такого рівня. Він побачив у ньому найголовнішу якість – якість бомбардира. Майкон дуже успішно відіграв першу частину чемпіонату, багато забивав, реалізовував з двох моментів один. Але потім пішли видалення, травми, він втратив ігровий тонус, і кінцівку чемпіонату відіграв невдало», – розповів Лазоренко.

Щодо карток, яких Майкон останнім часом почав отримувати надто багато, то екс-помічник Кварцяного стверджує, що бомбардир у цьому сам винен.

Крім того, на думку Лазоренка, Майкона зіпсувала «підвищена увага, в тому числі з боку преси».

«Деякі картки були спірними. Принаймні, Майкон сам повинен був вести себе більш дисципліновано і розуміти, що за ним стоїть команда, та стримувати свої емоції. Може, на нього так вплинула підвищена увага, в тому числі з боку преси. Місце вгорі таблиці бомбардирів відкладало відбиток на молодого хлопця, і десь він зі своїми емоціями не впорався», – констатував Вадим Лазоренко.

Читати повністю інтерв'ю з Вадимом Лазоренком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екс-помічник Кварцяного розповів, що зіпсувало Майкона
17 січень, 2012, 11:23