«Боси» Партії регіонів на Волині готові скинутися на пам’ятник Бандері

«Боси» Партії регіонів на Волині готові скинутися на пам’ятник Бандері
Гроші на пам’ятник Степанові Бандері у Луцьку повинна збирати громада, але не виділяти обласний бюджет, вважає голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Нагадаємо, що сесія Волинської обласної ради 15 лютого так і не відбулася, зокрема, через те, що депутати не змогли домовитися, чи варто розглядати питання про виділення з обласного бюджету грошей на пам’ятник Бандері.

«Депутати не розуміють, що з нас будуть сміятися люди. Це все перетворюється у фарс. Я знаю, що люди кажуть: ай ну їх, вони всі однакові. Перетворювати у фарс можна все. Але політика – мистецтво можливого. Всі питання у порядку денному. Всі», - прокоментував зрив сесії Клімчук.

Він каже, що найважливіші питання у порядку денному – це питання про фінансовий звіт за 2012 рік та про бюджет області. Зокрема, питання про виплату 4 мільйонів гривень, які повинні віддати будівельним організаціям за роботи.

«Ці ігри легко прочитуються. Те, що відбулося сьогодні – я розумів це ще позавчора, що там має бути. Що така енергія, завдання у цих хлопців», - додав Клімчук.

Що ж до спірних питань для облради – виділення грошей на пам’ятник Бандері та питання про поновлення контракту з ректором Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Михайлом Сташенком – Клімчук сказав:

«Мені по телефону Олександр Башкаленко (керівник Волинської обласної організації Партії регіонів, - ред.) сказав, що він запропонував 10 тисяч своїх власних грошей. Я теж дам. Нехай Слабенко (Сергій Слабенко, - депутат облради, який навіть заявляв про потребу блокувати трибуну, якщо депутати не дадуть гроші на памятник Бандері - ред.) так зробить. Гузь (Ігор Гузь, - депутат облради - ред.) і інші патріоти. І не будемо морочити голову з бюджетом. Вони запросили 250 тисяч, а таким чином можна зібрати 400 тисяч. Хороший варіант? Мені подобається і це по чесному».

Клімчук каже, що такі пам’ятники будуються громадою, а за питання про поновлення Сташенка на посаді ректора, Клімчук очевидно також не голосуватиме.

«Яким чином це питання може бути включене, якщо цей поважний чоловік вже не на роботі з 25 числа? Поїзд пішов, все... Я мав розмову з пані Лілією Гриневич (народний депутат, яка прибула у Луцьк на сесію облради спеціально, аби відстояти питання поновлення Стаенка на посаді - ред.). Я сказав – ні. Я не міняю своєї думки. Моє рішення правильне», - додав Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Слабенка снігу взимку не дістанеш. Це дуже рідкісний скопідом.
Відповісти
Там ще бик нявкав про пам'ятник -теж хай докине. Хто кричав, що думка людей не врахована - нехай збирає гроші з небайдужих людей. Навіщо кричати? Що за дива тупість вирішувати все кулаками та блокуванями? Якщо пам'ятник потрібен лучанам - хай проголосують за це гривнею - це і буде доказ свідомості.
Бо як би не було смішно - Башкаленко більший патріот за крикунів-націоналістів
Відповісти
Доведеться Гузю йти на поклон до своєї жінки, і прохати в черговий раз гроші. Сам же не заробляє, революціонер куєв.
Відповісти
А виділяти по 5 мільйонів щороку з бюджету області на реконструкцію Меморіалу в Луцьку можна? То чим гірші патріоти України від патріотів СРСР?
Відповісти
Питання до знаючих: Скільки коштує пам"ятник? Колись ішлося про 150 тис. грн. Тепер - про 250. Так не те що до 400 тис, так до мільйона дійти можна, а при нагоді ще й "погрітися" добряче
Відповісти
Клімчук,Башкаленко можуть дати хоч Чортові на пам"ятник Ще Колісник щось промовчав Ці хлопці дуже щирі за наші гроші
Відповісти
Регионалы предатели !!!!! Теперь голосуем только за КПУ и за Наталию Витренко !!!!! Бендеровские фашисты будут повержены , и русский мир снова будет процветать на исконно русской Волыне !
Відповісти
Кидай палити!А,якщо важко це зробити,то у Ліпінах добі допоможуть.
Відповісти
Дивна позиція губернатора землі що народила УПА,дивні коментарі "будуть люди сміятись" "я всіх давно прочитав" дивний губернатор.
Відповісти
боря правий.
Памятник не має підримки і 20% лучан. Це очевидно з кількості людей, які збираються біля загсу 1 січня кожного року.
А шо, ви особисто 10 тис готові покласти? Чи так, тільки побазікати?
Відповісти
Зовсім не розумний Ігор Алєксєєв!!!
Відповісти
Товариство,я дам на памятник Степану,але взамін віддайте мені ще КОВЕЛЬ!
Відповісти
Панове у опозиційних партій Волині дуже велика кількість членів і прихильників(результати останніх виборів) по 20 грн з кожного і можна новий параход купити,не тільки памятник збудувати.А той хто придумав в цьому місці встанувити памятник нехай займеться ділом,а то СВОБОДА зовсім розвалиться ,а не ганяє на своїй ЛАДІ з прапорцем по Луцьку.
Відповісти
Я за пам"ятник,згідна віддати останню копійку,хай стоїть....
Відповісти
Петрович! Не ведіться на цю авантюру Слабенко. Кому це потрібно, то нехай свої гаманці відкривають і "жертвують", а з обласного бюджету нічого грошей брати! Якщо-б ще 50% лучан були ЗА, то ще можна подумати, а так ... Ось "Свобода" зі Слабеньким нехай і спонсорують! Слабо? Тільки за людські грошики можете? Слабенько як колишній нардеп має хорошу добавочку до пенсії, нехай поділиться - розумний такий!
Відповісти
Й це коментарі на ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКОМУ сайті ЩО ДО ПАМЯТНИКА С.Бандері!
Якщо в Луцьку ,нажаль,живе неприродня кількість провладних лизоблюдів й холуїв то нащастя це ще не означає що нормальні лучани не зберегли здорового патріотизму й память про достойних людей!!!Я переконаний памятник Герою України С.Бандері повинен бути в Луцьку й він буде рано чи пізно стояти!!
p/s
А якщо вже на такі памятки мусить скидатись громада то гріш ціна такій владі!!Владі яка системно фінансує реставрацію й обслуговування памяток діянням СРСР,КПРС,НКВД й д.....

Хто старе згадає, тому око геть а хто забуде тому два!!!

Відповісти
Ігоре, ви би краще про Палицелюбів та Лазорколюбів нам розказали
Відповісти
Немає грошей на памятник?!!!"...Утримання апарату Волинської ОДА та її структурних підрозділів у 2013 році обійдеться в майже 26,7 мільйона гривень."
Фубля займай чергу...
Відповісти
на фиг он нужен етот памятник детям отдайте еще кому марадеру бандери
Відповісти
от з тебе й треба починати забирати для дітей, а комсомолку під Бандеру покласти, точні ше під пам’ятник щоб ці криваві фашисти щезли назавжди. Хай комсомолка врешті відчує, чим може обернутися образа українців.
Відповісти
Останні новини
«Боси» Партії регіонів на Волині готові скинутися на пам’ятник Бандері
15 лютий, 2013, 18:45