Повені на Волині чекає 334 людини

Повені на Волині чекає 334 людини
Волинські владці запевнюють, що готові зустріти весняні паводки та повені.

На всіх річках Волині протягом лютого спостерігається підвищення рівнів води. На заплавах у Ратнівському, Любешівському та Маневицькому районах періодично працює від 5 до 14 насосних станцій, які відкачують надлишкову воду, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

На Волині для боротьби з повенями та паводками підготували 32 аварійні бригади, до яких входять 334 людини та 72 одиниці техніки.

Зі слів начальника управління водних ресурсів Ростислава Кравчука, насосні станції регіону відкачали протягом року понад 8 мільйонів кубічних метрів надлишкової води.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко вважає, що слід не забувати про підтоплення неприродного характеру, як от неконтрольовані чи аварійні скиди води зі ставків і водосховищ, прориви дамб чи підпору води від захаращення русел, особливо на малих річках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: повінь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Безглуздя. З заголовка інформації можна здогадуватись, що "334 людини" хвилюються, і чекають повені. Тобто, потенційні мешканці, яких ніби-то має затопити. А по тексту виявляється, що ці "людини" - спеціалісти по запобіганню і ліквідації повені. Не спеціалісти, не рятувальники, не служба МНС, а "людини". В радянському "Перці" була рубрика: "Страшне перо не в гусака". Там друкувались подібні речі. Але таких "літературних" витівок я ще не читав.
Відповісти
Повністю згідна із попереднім оратором.
Відповісти