Як депутати нудьгують у Раді. ФОТО

Як депутати нудьгують у Раді. ФОТО
20 лютого Верховна Рада знову не змогла розпочати засідання. Опозиція продовжує блокувати трибуну президії парламенту.

У сесійній залі з'явився новий плакат — у президії "ударівці" розвісили червоне полотно з написом "Голосуємо особисто!", пише Gazeta.ua.

Лідери опозиційних фракцій провели наради зі своїми депутатами прямо у сесійній залі. УДАР обговорював ситуацію 3 хвилини, після чого Віталій Кличко залишив сесійну залу, а його депутати продовжували сидіти у президії.

Пізніше лідери фракцій в черговий раз пішли на нараду до спікера ВР Володимира Рибака, аби вирішити питання розблокування парламенту.

В УДАРі розповіли, що опозиція вчора запропонувала провладній більшості ряд правок до законопроекту "Про зміни до регламенту".

За словами нардепів, однією з цих правок є визначення чіткого терміну, коли має запрацювати нова система для голосування. Зокрема, у Кличка кажуть, що на це має піти не більше півроку, аби на наступній сесії у вересні депутати голосували за допомогою нової системи.

В УДАРі наголосили, що ця пропозиція не сподобалась "регіоналам". Водночас, "регіонал" Володимир Олійник розповів, що хоче позбавляти мандатів за необгрунтовані прогули Ради. "Регіонали" кажуть, що нібито погодились із опозицією в тому, що мають завтра відкрити сесію.

Проте, наразі немає інформації про те, чи дійшли політики згоди щодо персонального голосування та розблокування роботи Ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дармоїди хренові!
Відповісти
Останнє фото особливо вдале)))
Відповісти
...... соромно за країну......
Відповісти
Щось не помітно, щоб вони особливо переймались ситуацією - всім весело! А, дійсно, чого сумувати? Життя прекрасне!!! (для них...)
Відповісти
Депутати не працюють,а зарплата їм іде.Дві неділі неробства ціх лодирів вже обійшлися бюджету України в 4млн.900 тисяч гривень(данні апарату ВР).За ці гроші можна побудувати декілька садочків для діток або невеликих шкіл в сільській місцевості.Треба прийняти закон,що заборонить в разі якщо ВР не працює отримувати зарплату.А ті що блокують роботу ВР щоб виплачювали державі збитки від їх дурості.Тоді може в них розум з дупи в голову переповзе:)
Відповісти
Правду кажуть, що нашу країну врятує тільки масовий розстріл!!!може тоді почнемо жити не в дупі, а в нормальній країні!!! Один сором.......
Відповісти