Відділи Луцькради поміняють прописку

Відділи Луцькради поміняють прописку
Відділи у справах сім’ї та молоді, управління майном міської комунальної власності, служба у справах дітей, управління розвитку реклами та підприємництва переїдуть у центр Луцька.

Про це 20 лютого повідомив заступник міського голови Тарас Яковлев.

Переїзд пов’язаний з тим, що навесні цього року планують відкрити Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), що розмістять на вулиці Лесі Українки у приміщенні колишнього будинку побуту.

Туди переселять у тому числі управління розвитку реклами та підприємництва, що нині на проспекті Грушевського та управління архітектури та містобудування, що нині працює на вулиці Богдана Хмельницького.

«У нас звільняється два приміщення з яких наші працівники переселяються у ЦНАП. Це Богдана Хмельницького, 21, де сидить управління архітектури і Грушевського, 1. Там знаходяться відділ управління майном та відділ підприємництва. Ці площі будуть задіяні для працівників місцевого самоврядування», - зазначив заступник луцького міського голови Тарас Яковлєв.

Тарас Яковлєв пояснив, що у ці приміщення переселять відділення Луцької міської ради, яке знаходиться на вулиці Декабристі. Там нині працює відділення у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей. Їх планують пересилити у приміщення на вулиці Богдана Хмельницького та проспект Грушевського. Переселять, можливо, й управління муніципальної дружини.

Приміщення ж на вулиці Декабристів використовуватимуть за першочерговим призначенням – як дошкільний навчальний заклад.

Луцький міський голова Микола Романюк 20 лютого у Палаці культури Луцька під час звіту повідомив, що ЦНАП відкриють у квітні-травні 2013 року. Загалом протягом 2012 року відкрили додаткових 9 вікових груп для близько 450 дошкільнят.

Своєї черги очікують ще близько 1000. Вивільняти місце планують, зокрема, завдяки поверненням статусу дитячого садочка приміщенням, де колись були ДНЗ. Одним з таких стане садочок на Декабристів, а другим – на вулиці Чехова, де нині розміщене приміщення Пенсійного фонду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А розуму не хватає зробити замість нової контори з дармоїдами на Лесі Українки наприклад "Цент розвитку дитини" і на ставки чиновників набрати викладачів танців, співів, малювання, народних ремесел, моделювання і т. п. Дивись і толк якийсь би був. Але де ж тоді посадити жінок, дочок і коханок?
Відповісти