Директора Луцького спритзаводу оштрафували

Директора Луцького спритзаводу оштрафували
Директора Луцького спиртзаводу оштрафували на 425 гривень через скаргу депутата.

Упродовж 2012 року до прокуратури Луцька надійшло 2683 звернення. Лише кожне третє з них належало до компетенції органів прокуратури, а решта – інших відомств, пише IA ZIK з посиланням на прокуратуру Луцька.

У порівнянні з минулими роками зменшилась кількість звернень, пов’язаних із наглядом за додержанням і застосуванням законів. Прокурорські працівники розглядають більше скарг щодо слідства і дізнання. Побільшало й вирішених звернень з питань законності вироків та інших судових рішень у кримінальних справах, з питань охорони та використання земель.

Торік у прокуратурі Луцька склали три протоколи про адміністративне правопорушення за порушення права громадян України на інформацію.

Зокрема, перший – відносно т.в.о. керівника Луцького МПД ДП «Укрспирт» за несвоєчасне надання інформації на запит депутата Луцької міської ради Сергія Сівака. Луцький міськрайонний суд постановою визнав керівника підприємства винним у вчиненні згаданого правопорушення. Йому довелося сплатити штраф у розмірі 425 гривень.

Також на цю суму оштрафовані ще двоє посадовців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якого з них?
Відповісти
З часу подання запиту змінилося їх четверо чи п*ЯТЕРО
Відповісти