На Донеччині після цегли дороги ремонтуватимуть тротуарними плитами. ВІДЕО

На Донеччині після цегли дороги ремонтуватимуть тротуарними плитами. ВІДЕО
Горлівські комунальники вирішили ремонтувати розбиті шляхи тротуарною плиткою.

Вони стали відомі завдяки власній технології ремонту розбитих шляхів. Глибокі ями позакидали цеглою. Мовляв, на якісніші матеріали для ремонту просто немає грошей, ідеться в сюжеті ТСН.

Люди в помаранчевих жилетах укладали в ями по декілька цеглин. На відео, знятому місцевими мешканцями видно, що ці «латки» навіть не утрамбовували. Уже за тиждень цеглу з вибоїн повибивало колесами. Тепер автомобілісти мають більший клопіт - об'їжджають не лише ями, а й цеглу, розкидану по дорозі.

«Чудова технологія. Це, мабуть, ноу-хау», - іронізує один із автовласників. Державтоінспекція зі свого боку вже заявила, що такий ремонт – це пряма загроза безпеці руху, і може призвести до ДТП.

«Уже є звернення до прокуратури міста Горлівка, направлено інформацію мерові, що якість усунення ям не на належному рівні», - зазначив керівник відділу організації дорожнього руху ДАІ Донецької області Віктор Боченков.

Однак у мерії Горлівки від такого специфічного ямкового ремонту відмовлятися не збираються. Щоправда, технологію обіцяють удосконалити.

«Просто визначтеся, в якому форматі ми повинні вкладати, якою цеглою і як повинні це провадити, скажімо, з технології вкладання цегли», - зазначив перший заступник міського голови Горлівки Едуард Матюха.

Посадовці виправдовуються, що за цеглу взялися, бо на асфальт бракує грошей. Адже, щоб відремонтувати всі автошляхи у місті, потрібно 2 млрд гривень. Тому не відкидають, що до ям на дорогах можуть почати укладати ще й тротуарну плитку. Зараз шукають гроші хоча б на неї.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Данбас стайл!!!
Відповісти
Останні новини
На Донеччині після цегли дороги ремонтуватимуть тротуарними плитами. ВІДЕО
21 лютий, 2013, 09:06