Мер Луцька розповів, що у нього не вийшло

Мер Луцька розповів, що у нього не вийшло
Головними невиконаними завданнями 2012 року мер Луцька вважає відкриття ЦНАПу, цеху у селі Брище, розбудову мікрорайону району Луцька та благоустрій проспекту Волі.

Про це луцький міський голови Микола Романюк розповів 20 лютого під час звіту у Палаці культури Луцька.

Він зазначив, що в 2012 році, не зважаючи на плани не вдалося відкрити Центр надання адміністративних послуг. Об'єкт мав запрацювати ще у грудні, втім за останньою інформацією Центр запрацює не раніше квітня 2013 року.

Окрім цього, не вдалося завершити виготовлення документації для розбудови нового житлового мікрорайону на вулицях Привокзальній та Стрілецькій. «Добити» цю справу мер обіцяє на початку весни.

Нагадаємо, що на землі, яке знаходиться на балансі у Міністерства оборони України, планують збудувати новий житловий комплекс на сім тисяч мешканців. У якості компенсації за надану ділянку, військовим обіцяють житло. Мова йде про 10 гектарів землі.

Серед невирішених питань і побудова сміттєсортувального цеху у селі Брище.

«Вже є обладнання, зараз вирішується питання по розташуванню. Але я думаю, що у цьому році ми цю роботу завершимо», - зазначив Романюк.

Серед невирішених питань є реконструкція проспекту Волі, на який потрібно 26 мільйонів гривень. Нині владці вирішують, чи робити реконструкцію частинами.

Нагадаємо, що ще у лютому 2012 року міська рада задумала реконструкцію проспекту Волі. Серед основних завдань - покращення тротуарного покриття, розширення дорожньої смуги, заміна великих дерев на малі декоративні, які би корінням не руйнували асфальт.

Проти планів мерії виступати окремі громадські активісти. Вони переконували, що ліпше не розширювати дорогу, аби вирішити транспортне питання, а пустити машини по об’їзних дорогах міста. Зрештою, Микола Романюк вирішив відкласти реконструкцію проспекту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для початку йому навіть не вдалось вулиці міста очистити від бродячих собак і не меньш оскаженілих бродячих комсомольців, а він одразу на цілі мікрорайони замахується.
Відповісти
Зате ще одну п’ятиповерхову контору (з будинку побуту на вул. Лесі Українки) для своїх дармоїдів-чиновників справився побудувати. І гроші найшлись. Скількі можна мучити пр-т Волі, що інших вульць нема?
Відповісти