Гори сміття і гнилі: що залишають після себе торговці Старого ринку. ФОТО

Гори сміття і гнилі: що залишають після себе торговці Старого ринку. ФОТО
Про проблеми Центрального (Старого) ринку в Луцьку не говорив лише лінивий. Неодноразово заявляли про необхідність його перенесення: одні – за, інші – проти. Але усі одностайні у тому, що продовжувати діяти у такому стані, як зараз, ринок не може.

Не так давно частину Старого ринку віддали комунальному підприємству «Луцькі ринки». Йдеться, зокрема, про земельну ділянку площею 0,59 га на вулиці Глушець, 1 у Луцьку, на яку раніше не продовжили договору оренди Волинській облспоживспілці. Тоді у міській владі запевняли, що таким чином мають намір "припинити бардак" на ринку.

Наразі ж у мерії думають, куди б перенести ринок з історичної частини міста. Один із варіантів – вулиця Набережна, інші ж поки не розголошують.

Та поки ці дискусії тривають, торговці Старого ринку щодня продовжують залишати після себе гори мотлоху, серед яких – безліч пластику, паперу, клейонок, тканин, гнилих овочів та фруктів, залишків інших продуктів тощо. Коли ринок залишають люди, усе це розносять птахи та бездомні тварини, для яких Старий ринок – одне з "облюбованих" місць.

Ще одна з проблем ринку – стихійна торгівля. Люди привозять домашню продукцію і продають її просто «з землі», де перед тим ввечері чи вночі тварини і птахи розносили зіпсовану продукцію і залишали послід, чим створили надзвичайну антисанітарію та небезпеку для тих, хто потім придбає тут продукцію.

На підтвердження сказаного пропонуємо добірку фото зі Старого ринку, створену надвечір 19 липня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
срач зробили з міста своїм ринком....
Відповісти
То компромат на чесних трудяг-спекулянтів.
Відповісти
прибирати не пробували, видно. може варто спробувати? додати пару двірників в штат, ринок від того не збідніє
Відповісти
Те що відноситься до ринку прибирається за годину після закриття, для того у ринку є прибиральниці. А "стихійщики" та Скорпіон-сервіс, що над дорогою не є теріторією ринку...
Відповісти
а чому не показали жодного смітника,чи там їх взагалі не передбачено
Відповісти
Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять - сказав двірник, продав віника і купив рушницю... Для нашого бидла саме те...
Відповісти
Стаття напевно замовлена. А як же може бути після робочого дня на ринку? Якраз після робочого дня і начинається прибирання, яке нерідко закінчується опівночі. От якби ці фотки були зроблені о 8 годині ранку тоді б це була годна стаття.
Відповісти
Щоб не було такого срачу - потрібно, щоб муніципали контролювали місця після торгівлі, коли торговці залишають свої робочі місця. Для чого такий арсенал поліції? Тільки стареньких бабусь розганяти, а всередині і вздовж ринку зась пройти?
Відповісти
Останні новини
Гори сміття і гнилі: що залишають після себе торговці Старого ринку. ФОТО
20 липень, 2018, 14:12