Для скарг на нардепів відкрили «Татупедію». ВІДЕО

Для скарг на нардепів відкрили «Татупедію». ВІДЕО
В Україні стартував проект «Татупедія», який створили для моніторингу діяльності народних депутатів, обраних в одномандатних округах.

Проект реалізується на сайті «Свобода Слова в Україні».

Зі слів головного редактора веб-ресурсу Миколи Філонова, проект отримав назву «Татупедія» тому, що якщо слово «депутат» прочитати навпаки, то й вийде «татупед».

«Тобто, депутат навпаки. Що не виконує власні обіцянки, ігнорує волевиявлення виборців та їхні вимоги. Енциклопедія «Татупедія» – база даних обіцянок обраних в одномандатних округах депутатів Верховної Ради України VII скликання. Зазначені обіцянки зафіксовані не лише в офіційній передвиборній програмі депутатів, а й у ЗМІ, агітаційній продукції, «угодах» з виборцями», - зауважив громадський діяч.



Ініціатори проекту впевнені, що народний депутат України зараз своєрідна «священна корова» української політики. Він не несе відповідальності перед законом, його неможливо відкликати, він може безперешкодно змінювати політичні уподобання, зраджуючи власним виборцям.



Єдиним засобом впливу на нього може бути донесення до більшості виборців фактів брехні політика – ваш депутат не додержується свого слова, не виконує зафіксовані у передвиборчій програмі обіцянки. Не голосуйте за нього, оскільки він і надалі брехатиме.

Автори «Татупедії» закликають українців висловити власну думку щодо діяльності нардепів у коментарях-характеристиках на сайті або надсилати інформацію на електронну адресу: [email protected].


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу бути татупедистом,)))))
Відповісти
Ага. Хвала татупедистам! Ганьба - депутатам!
Відповісти
вчора фотки не так були розміщені...не ведіться на вказівки
Відповісти
+100. Ерема та Стьопа були зверху.
Відповісти
Краще вже назвати "тутапеРдистами".
Відповісти
І шо толку? Переважна маса виборців - лохторату - не має доступу до тирнету...((
Відповісти