Очільника для «Волиньторфу» знайдуть до 10 березня, ‒ губернатор. ВІДЕО

Очільника для «Волиньторфу» знайдуть до 10 березня, ‒ губернатор. ВІДЕО
Хто очолить ДП «Волиньторф» стане відомо до 10 березня.

За словами голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, налагодженню ситуації на підприємстві сприяв один із народних депутатів, ‒ пишуть Волинські новини.

«Він грав на нашій стороні, не на стороні міністерства, і завдяки його зусиллям ми досягли цих домовленостей», ‒ наголосив губернатор.

Як наслідок, запевняє посадовець, до 10-ого березня на ДП «Волиньторф» визначать єдину кандидатуру керівника, узгоджену Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та ВОДА.

«Я хочу запевнити заводчан, маневиччан, що все буде нормально на ДП «Волиньторф». Плануються серйозні інвестиційні програми на цей рік і далі. Треба нарощувати видобуток, треба робити новий продукт – спеціальні гранульовані пелети», ‒ зазначив Клімчук.

Він вважає, що конфліктна ситуація на ДП «Волиньторф» ‒ результат неузгодженої роботи поміж центральним органом виконавчої влади та обласною державною адміністрацією.

Водночас Клімчук зазначив, що роботою підприємства задоволений, адже за минулий рік воно отримало 7,2 мільйона гривень чистого прибутку і сплатило 42 мільйони податків.

«Я задоволений діяльністю «Волиньторфу» і хочу, щоб у 2013 році прибутку було не менше, а більше», ‒ підкреслив губернатор.



Відео Під прицілом

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо збираєтеся відео на сайтах опубліковувати, то займайтеся цим професійно, а то потім будете ображатися, що ваші сайти називають, обзивають, як "жовті сторінки"! :) Мікрофон до камери важко купити?! Ходите як папарацці :)
Відповісти
На мій погляд очільником стане той,кого і вибрали - народний депутат України ЄРЕМЄЄВ!
Відповісти
Дідуган знову торгує залишками стиду і совісті. Забрехався так, що і сам не розбере де правда, а де брехня. На смітник...
Відповісти
Останні новини
Очільника для «Волиньторфу» знайдуть до 10 березня, ‒ губернатор. ВІДЕО
28 лютий, 2013, 13:36