Утримання будинків у Луцьку може подорожчати з 1 квітня

Утримання будинків у Луцьку може подорожчати з 1 квітня
Волинське відділення Антимонопольного комітету погодило збільшення тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються житлово-експлуатаційними підприємствами.

Про це йшлося під час засідання комісії з питань ціноутворення та тарифної політики, - повідомили у прес-службі мерії.

Під час засідання начальник відділу розвитку ОСББ, реформування ЖКГ та економічного аналізу департаменту ЖКГ Ірина Назарук поінформувала, що вже отримано відповідь від обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, у якій погоджено підняття тарифів.

За її словами, тариф діятиме до 31 грудня 2014 року. Після цього його або продовжать, або змінять.

Нині ж питання зміни тарифів на утримання будинків і споруд та прибудинкових територій виноситиметься на найближче засідання виконавчого комітету.

У разі погодження членами виконкому, нові тарифи діятимуть з першого квітня цього року.

Заступник міського голови Тарас Яковлев наголосив, аби ЖКП продовжували інформувати про зміну вартості утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Він розуміє, що у лучан таке рішення викличе невдоволення. Однак, за його словами, людям необхідно пояснювати причини збільшення.

Нагадаємо, Луцька міська рада планує збільшити тариф на утримання будинків на 30-60%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На 30-60% - неслабо.
Відповісти
Будинки майже не утримують, а гроші беруть не маленькі..
Відповісти
Блін. Ну куди вже більше !!! А головне - за що збільшувати плату ? За прибирання підїзду раз в тиждень ( мається на увазі підмітання сухим віником, від чого ще потім пилюка дві години стовпом стоїть ).
За прибиранню прибудинкової території раз в тиждень.
Ну, вивіз сміття, тут низький їм уклін , вивозять вчасно.
І ВСЕ!!! Більше ніяка робота в нашому підїзді не ведеться . Дах перекриваєм за свої кошти, ремонт робим за свої кошти. А на шо ж ідуть наші кровні ?
Відповісти
вывоз мусора к жекам не относится,спасибо им тут говорить не за что,а плату они будут повышать за то ,что ничего не делают,а зарплату получать хочется,да и повышать ее нужно,кофе-то дорожает а они его на работе хлебчут ведрами от безделья,вместо того что-бы оптимизировать раздутый до невероятных размеров штат никому ненужных должностей,они повышают тарифы,а мы все проглотим,нужно выходить на улицу и снимать в первую очередь мерина зажравшегося,а следом и остальных гнать иначе они никогда ненажруться и будут из нас кровь пить пока не повыздыхаем.
Відповісти
от падлюкі! за шо я пити маю?
Відповісти
Особливо доставляє перелік і періодичність послуг ЖКГ, які мають виконуватись: http://ww.lutsk.ua/poslugi-zhkg-0
Ау, п. Назарук, а у вашому будинку той перелік виконується?
Відповісти
а якщо відмовитись під'їздом чи будинком - зібрати підписи і самим вирішувати проблему прибирання і впорядкування прибудинкової території? чи є юристи, які підкажуть правильний шлях? ми зібрали минулого року гроші на ремонт під'їзду, закупили будматеріали, найняли працівників, потім за свох ж кошти встановили вхідні двері. Прибиральниця приходить раз в місяць, двірників не бачимо по пів-року! ЗА ЩО ПЛАТИТИ ГРОШІ? ХОЧЕМО ВІДМОВИТИСЬ _ ПІДКАЖІТЬ ЯК!!!
Відповісти
ДАНА ПРОБЛЕМА УЖЕ ДІСТАЛА! Плануємо розібратись з даним питанням. Вивчаємо питання і будемо давати запит на Департамент ЖКГ Луцької міської ради, якщо відповідь не задовільнить - будемо приймати міри. На мою думку, спочатку необхідно змусити виконати свої зобов"язання з боку ЖКГ перед жителями міста у даній сфері, а тоді варто приймати кардинальні рішення щодо відмови від їхніх послуг. До слова, стягнення плати за землю згідно Податкового кодексу України з жильців багатоквартирних будинків є незаконною.
Відповісти
Спробуємо розібратись з даним питанням. Тут головне об"єднати зусилля і робити спільну справу розумно. Якщо є запитання, пишіть на е-майл: [email protected]. Асоціація міст України.
Відповісти
Ви добре знаєте тільки одну роботу. Все глибше залазити в нашу кишеню. Але неШАНОВНІ. Вона вже пуста. Більше того, в ній дирка протерта цінами на продукти, ліки, транспорт і все інше. Не розуміючи того, що вже більше не візьмете, ВИ СВОЇМИ РУКАМИ доруйнуєте й тих, хто з останніх сил старався вам платити. Ми стаємо неплатниками не від хорошого життя і не з власної волі. І, дякуючи вам, нас все більше.
(Для довідки: В СССР середньої МІСЯЧНОЇ ЗАРПЛАТИ вистачало на оплату трьохкімнатної квартири ЗА РІК). З покращенням ВАС!!!
Відповісти