Луцьк замітає снігом. ФОТО

Луцьк замітає снігом. ФОТО
Сильний снігопад у Луцьку, що почався ввечері 14 березня, не припиняє йти 15 березня та змушує лучан згадати про зимовий одяг, парасолі та лопати.

Хурделиця замела вулиці, машини та входи до під’їздів та магазинів. Тому робочий день для багатьох лучан почався з фізичної праці: вони взяли до рук лопати та мітли. Зупинки транспорту практично не розчищені.

На вулиці Лесі Українки та Словацького сніг чистили тракторці. Негода мало кого тішить, навіть дітей. Адже через сильний вітер сніг січе в обличчя, видимість обмежена, дме сильний вітер.

На табло багатоповерхівки в центрі Луцька термометр показує температуру у три градуси нижче нуля.

«Той сніг, певно, до травня буде лежати», - нарікають лучани, яким вже набридла зима.

За повідомленням українського гідрометеоцентру сильний
снігопад та хуртовина зумовлені активним циклоном з Балкан. Пориви вітру сягають у західних областях 17-22 м/с, місцями 25 м/с. За інформацією синоптиків центру опади у Луцьку припиняться у неділю, 17 березня.








































































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Володимирі разів у 3 більше снігу, судячи з фото.
Відповісти
Дуже люблю таку погоду.
Відповісти
А Романюк зі своїми службами де - у Африці???!!!
Відповісти
Не, в твоїй товстезній д,,,пі)))
Відповісти
ото вона товстезна!!!всю міську раду туди!!!!))))
Відповісти
а те що це природа ти не розуміїш???
Відповісти
Это вас бендеровцев карает природа !!!
Відповісти
Комсомолока, вас в комсомоле не учили, что иногда лучше пальцем в носу поковырять, чем на клаве глупость отстучать?
Відповісти
Кто же это так по сугробам снег месил? Спасибо за фотки. Юра, поощрите премией)))))))
Відповісти
це ще не багато снігу.....
Відповісти
зараз ,де-не-де, снігу по пояс намело
Відповісти
знайшли проблему-сніг випав!ми ж не в АфРИЦІ!погода супер!
Відповісти
Вони всі зараз на концерті. Нащо ж прибирати, коли сьогодні ж День комунальника!!! УРА!!!
Відповісти
ото проблема сніг, та порадуйтесь поки сніг, потім відлига, болото, дощ, знову болото. хто в березні з ковзанки катався а а я завтра поведу дітей та відірвемося не гірше ніж в адреналіні. Ну мете, а літом спека до 40 і теж нити будете? насолоджуйтесь погода яка супер і головне на вихідні. А комунальникам я особисто співчуваю у вихідні ні з родино не посидіти ні відпочити. так, паскудно все організовують але ж погода яка я иаку ще не бачив.
Відповісти
Надеюсь снегу вас навалит еще больше , клятые биндеро-фашисты ! а потом югавасток придет на славных Т-34ках и свергнет бандеровский гнетт с исконно русских земель галицуии и волыни !! Слава КПСС слава Косиору , Жданову , Ежову и Берии , ура !!!
Відповісти
кОМУНЯКУ на гілляку!!! СЛАВА БАНЕРІ-СМЕРТЬ МОСКАЛЯМ!!!
Відповісти
Не ведіться на провокацію , не юзайте капс , бо це неввічливо , пишіть Бандері а не Банері*. Москаль так ж людина як і ми , смерть комуні , смерть олігархам , слава народам європи , слава Україні !
Відповісти
Ми прийдемо і вАС С..! ВТОПИМО в НАШИХ снігах і знищимо ваше КОДЛО раз і назавжди. А вАС БУДЕМО ГРАТИИИИИИ!
Відповісти
кОМСОМОЛКА, БОГ покарає тЕБЕ!!! ВОЛИНЬ ЖИТИМЕ у ВІКАХ,а вИ - ні!!!
Відповісти
О!!! - маєш тобі...Луцьк снігом замітає, а на фото під порядковим номером 41 по обласному центру шастає заступник голови Рожищенської районної державної адміністрації ОЛЕКСАНДР РОСТИСЛАВОВИЧ ФАЛЬФУШИНСЬКИЙ - заступник, в обовязки якого входить в тому числі і боротьба із надвичайними ситуаціями... Очевидно, що в Рожищенському районі цьому ПРОФЕСІОНАЛУ_ФОТОГРАФУ нічого робити, оскільки ця так звана команда професіоналів і уявлення не має, що то таке керувати районом... Точніше керують, АЛЕ НЕ УПРАВЛЯЮТЬ!!! Про що може йти мова, коли службове авто голови РДА "погранца-хапуги-хабарника-святоши" Масалова застрягло у снігових заметах на виїзді з Рожищ і стояло осиротіло на узбіччі 15 березня 2013 року приблизно о 19.00 годині...??? Гнати треба цю голоту безтолкову з району - усю команду Масалова, але не просто гнати, а статтями кримінального кодексу: Масалов побудував садок у с. Переспа за 1 млн 200 тис грн бюджетних коштів при тому, що першопочатковий кошторис був на суму 370 тис грн... натомість дочці в районі РЕСу зробив шикарний ремонт індивідуального житлового будинку; на роботу в структурні підрозділи на керівні посади бере виключно своїх родичів - приклад - управління агропромислового розвитку - тимчасово виконуючий обовязки начальника управління Нікітін В.Я. - двоюрідний брат голови РДА; цинічно, нахабно та з погрозами пресує КЕРМАНИЧ РАЙОНУ підприємців і вимагає гроші; за рік з лишком роботи повиганяв усю молодь з державної служби і понабирав військових пенсіонерів, які йому башляли бабуляси за працевлаштування, але такі як Горошко розкусили цю підлу натуру і послали його "ВИХНАХ" - то може ліпше вигнати одного політрука-шестьорку, який випадково обіймає найвищий пост в районі і зберегти усіх тих, хто ВМІЄ ПРАЦЮВАТИ?; перший заступник голови РДА, син голови обласної ради Т. Войтович або бере пільгові кредити ПО ДЕРЖАВНИХ ЦІЛЬОВИХ ПРОГРАМАХ на будівництво власного будинка і це при тому, що в районі сотні сімей реально потребують цих коштів, а воно, пянь, могло б і далі жити в гуртожинку Рожищенського коледжу ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Гжицького і творити ті пяні дебоші та чудеса, про які говорить усе місто, після яких його "прокапують" у спеціалізованих медичних закладах, або будує знову ж таки за державний кошт дорогу до свого будинку ігноруючи потреби громади міста, або за підтримки свого батька лобіює під час проведення тендерів відділом освіти на придбання твердого палива інтереси окремо взятих приватних структур... перелік злодіянь може бути продовжений і продовжений, але... але що можна говорити про випускника істфаку, якого за пянки, дебоші, прогули не раз виганяли з ВУЗу, коли він напється і кричить на усе місто, що скоро Масалова виженуть і він буде управляти рожищенцями... Який шеф - такі й зами... Хлопці, ви ЗАСРАЛИСЬ по самі вуха - ЗЛАЗЬТЕ!!!
Відповісти
Останні новини
Луцьк замітає снігом. ФОТО
15 березень, 2013, 12:00