Влада каже, що на Волині наслідки снігопаду майже ліквідували

Влада каже, що на Волині наслідки снігопаду майже ліквідували
В обласній державній адміністрації похвалили служби, які ліквідовували наслідки негоди на Волині.

Про це йшлося 16 березня під час засідання обласного штабу із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, на якому було прийнято рішення про обмеження руху транспорту по найбільших дорогах регіону, - повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Робота цих служб дала можливість безперешкодно та швидко розчистити головні автошляхи і о 2:30 16 березня рух транспорту відбувався у звичному режимі.

На дорогах працює 112 одиниць техніки. Нині серйозних проблем на трасах «Ягодин-Ковель-Київ» та «Володимир-Волинський-Луцьк» немає.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко визначив пріоритетне завдання на наступну добу: оскільки на нічну пору прогнозуються морози до -15, а далі і до -20, терміново розгорнути пункти обігріву людей, як у містах, так і в сільській місцевості.

Також учасники повідомили, що сьогодні вранці техніка почала розчищати дороги до віддалених сіл. До кінця дня рух на усіх дорогах області відновлять.

Як повідомили волинські енергетики, на 14:00 із 79 знеструмлених населених пунктів електропостачання відновлено у 37. Сорок вісім бригад обленерго працюють у посиленому режимі, планується, що до 18:00 проблеми будуть повністю ліквідовані.

Башкаленко подякував дорожнім службам та працівникам ДСНС, які доклали максимальних зусиль, ліквідовуючи надзвичайну ситуацію: внаслідок снігопаду на дорозі у напрямку Володимир-Волинського утворився затор із понад ста автомобілів. Аби допомогти людям було терміново розгорнуто пункт обігріву та, внаслідок спільних зусиль, на другу годину ночі 16 березня проблему було повністю вирішено.

«Я дякую за оперативну злагоджену роботу і луцьким комунальникам. Всі головні магістралі міста розчищені від заметів, до сьогоднішнього вечора техніка працюватиме і на дворових територіях. Надзвичайних ситуацій в обласному центрі не зафіксовано», - резюмував Олександр Башкаленко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Интересно,почти ликвидировали?! Пусть по пробуют в любой двор заехать... центральные дороги более менее по чистили,а шаг в право,шаг в лево...???
Відповісти
Дорогу напрямку Забороль-Антонівка-Городок-Одеради-Сьомаки-Тертки-Гать-Воютин ніхто ще досі не чистить.
Відповісти
Невже ви думаєте, що у всіх одночасно дворах одномоментно сніг приберуть? У нас ОСББ, керівник цілий день не може трактора замовити, усі зайняті.
Відповісти
Все як завжди - починають махати кулаками після бійки. Ну невже не знали про стихію, де техніка з інших регіонів, яку так обіцяли? Двійка усій владі!
Відповісти
Стихія вона завжди стихія і часом непередбачлива, але навіть у ІНТЕРНЕТІ був прогноз! Всім(ВЛАДІ)по ФІГУ! Ви такі наївні ЯРОСЛАВО, що аж переймає!! А в інших регіонах хіба техніка є? Ми в Україні живемо де все
роздерибанено! А Ви вірете місцевій владі їхнім казкам!
Котрий день не можуть справитись зі снігом, бо нема чим. У нас всі загрузли в БРЕХНІ. Дороги розбиті, а Вілкул доповідає що вже відремонтували на 95%???!!
Що це таке врешті-решт в Україні робиться!!
Відповісти
Башкаленко, подивися 1+1 і тоді звітуй, а зараз не бреши. Села знеструмлені, заметені, а техніка, яка чистить дороги така стара, що лячно коли на неї дивишся. Коли у нас щось нове купували, певно немає коли за купівлею золотих унітазів і благоустроєм Межигіря.
Відповісти
"Тяжку" працю помітно; сніг перестав падати...
Відповісти
Оце правда!!! Якби ще один день снігопаду, то був би
справжній колапс!!!
Відповісти
Останні новини
Луцьк після снігопаду. ФОТО
16 березень, 2013, 16:38
Влада каже, що на Волині наслідки снігопаду майже ліквідували
16 березень, 2013, 15:26
«Зоря»-«Волинь» 3:1. ВІДЕО
16 березень, 2013, 15:24