У Верховну Раду від Луцька хоче і Грицюк, і Вітів

У Верховну Раду від Луцька хоче і Грицюк, і Вітів
Хто буде балотуватись до Верховної Ради по «мажоритарці» від Луцька поки невідомо, проте стати кандидатом у нардепи від обласного центру розраховує і очільник волинської «Свободи», і головний «тимошенківець» Волині.

Як повідомили 19 січня Волинські новини, ВО «Батьківщина» визначилася із вірогідними кандидатами до Верховної Ради на парламентських виборах 2012 року. За інформацією видання, у мажоритарному виборчому окрузі з центром у Луцьку у нардепи йтиме депутат облради, керівник обласного осередку ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк.

«Інформація буде зрозуміла вже 25 лютого, коли відбудеться обласна партійна конференція. А поки що ми не коментуємо цих речей, тому що йде узгодження на рівні політичних сил. Крапку у цьому питанні поставить всеукраїнський з’їзд партії 10 березня. А зараз десь чути домисли, десь фантазії, десь чиїсь бачення і бажання», – прокоментував інформацію Анатолій Грицюк.

Натомість очільник волинської «Свободи», депутат Волиньради Анатолій Вітів вважає, що від Луцька по «мажоритарці» має балотуватись саме він.

«Були різні розмови, хто і де має висуватись. Йде дискусія за місто Луцьк. Я не буду говорити про всі партії, але від «Свободи» це мав би бути Анатолій Вітів. Бо саме я виграв по «мажоритарці» вибори до обласної ради», – висловився політик.

«Але ми стоїмо на позиції узгодження кандидатів. Такі перемовини у форматі трьох партій (ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» і «Фронт Змін») вже були кілька разів. Це була декларація намірів, обговорення принципів. Крім того, партії зустрічались і сам на сам», – зазначив Вітів.

«Я думаю, що остаточне рішення буде прийнято в Києві, а ми зможемо узгодити кандидатури, бо це єдиний шлях перемогти діючу владу», – додав «свободівець».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітів на Караченцива похожий.
Відповісти
Останні новини
У Верховну Раду від Луцька хоче і Грицюк, і Вітів
20 січень, 2012, 13:55