Білборди Януковича закидали фарбою у Сімферополі

Білборди Януковича закидали фарбою у Сімферополі
Українська Народна Партія заявляє, що на в`їзді до Сімферополя невідомі закидали фарбою кілька білбордів з портретами Віктора Януковича і його привітанням з новорічними святами.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Кримської організації УНП.

На думку лідера кримської УНП Олега Фомушкіна, влада сама провокує людей на подібні дії, виставляючи охорону біля рекламних щитів із зображенням Януковича і порушуючи кримінальні справи через псування білбордів.

«Хоча влада має зробити висновки, що таким чином суспільство висловлює своє ставлення до неї і до Президента, який є обличчям нинішньої влади, на якого народ більше не бажає дивитися. А якщо суспільство дратують подібні звернення Президента, то і не потрібно вивішувати його портрети, які діють на українців як червоний колір на бика», - сказав Фомушкін.

Нагадаємо, в січні у Києві, Львові, Запоріжжі, Севастополі, Рівненській, Закарпатській, Луганській та Вінницькій областях невідомі закидали фарбою або порвали білборди із зображенням Президента і привітанням з новорічними святами.

А в Ковельському районі на Волині міліція навіть впіймала та оштрафувала за хуліганство художника, який намагався розмалювати білборд із Януковичем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Білборди Януковича закидали фарбою у Сімферополі
20 січень, 2012, 14:03