Під Києвом вибухнув супермаркет. ВІДЕО

Під Києвом вибухнув супермаркет. ВІДЕО
У місті Вишгород стався вибух в супермаркеті.

Вибух спричинив пожежу, - пише Українська правда.

В одноповерховій будівлі площею близько 1 тис кв м, крім торгового центру, також розташовується і клініка. Крім того, до будівлі безпосередньо прилягає будівля «Ощадбанку», однак вона не постраждало.

Як розповіли агентству в відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області, в результаті пожежі з опіками госпіталізована одна людина, ще одній надали медичну допомогу та відпустили.


Очевидці події заявляють, що перед загорянням в приміщенні супермаркету чули два хлопки. Чи були це вибухи, в міліції однозначно сказати поки не можуть.

«За попередньою інформацією, було два хлопки, потім почалася пожежа. Зараз вона ліквідована», - розповіли в обласному главку.

У міліції підкреслили, що у момент пожежі постраждали два працівника хімчистки, яка примикає до торгового центру. Одна людина отримала опіки, її госпіталізували, другий постраждалий госпіталізації не потребує. Разом з тим, у міліції допускають, що опіки працівник хімчистки міг отримати від окропу, а не полум'я.



«Що стало причиною пожежі - поки не відомо. Або це технічна несправність, або мав місце людський фактор», - додали в главку області.



Фото з сайту Рідне місто

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже в Луцьку та на Волині немає нічого цікавішого, ніж вибух у Кивській обл. та пожежа пивзаводу у Львові? Звичайно ж простіше насмикати новин з інтернету аніж робити щось своє. І грошей не треба витрачати, і зусиль зайвих.
Відповісти
Останні новини
Під Києвом вибухнув супермаркет. ВІДЕО
18 березень, 2013, 10:23