У Луцьку пікетуватимуть Колісника

У Луцьку пікетуватимуть Колісника
У День Землі, 20 березня, активісти опозиційних партій Волині пікетуватимуть обласне управління лісового та мисливського господарства.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради, керівник міського осередку ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко.

За його словами, акцію організовують партії «Батьківщина», «Свобода», «Фронт Змін» та «УДАР».

«У День Землі прийди захистити волинські ліси від дерибану і свавілля – такий лейтмотив акції», – пояснив Григоренко.

Як відомо, в низки громадських активістів є суттєві зауваження до роботи лісового управління та його багаторічного очільника, депутата Волинської облради Богдана Колісника.

Невдоволені активісти зменшенням кількості рідкісних червонокнижних тварин (зокрема зубрів), «дерибаном» мисливських угідь. Вони також виступають за прискорення створення Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща», за прозорість у сфері деревообробки та продажу деревини.

Під час акції приймуть резолюцію зі своїми вимогами до лісового управління, а також обіцяють скерувати звернення у Генпрокуратуру з вимогою провести перевірку роботи управління та його керівництва.

Акція відбудеться у середу, 20 березня, біля приміщення Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, що у Луцьку на проспекті Волі, 30. Початок - о 13:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: протест, ліс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно прийду підтримаю
Відповісти
Давно пора розібратися з цим злочинним обласним "управлінням" ДЕРЕБАНУ та ЗНИШЕННЯ лісового та мисливського господарства Волині!!!
Відповісти
обов’язково прийду, побільше б таких акцій, а то скоро не буде ні дерев, ні тварин, а ліс перетвориться у поле...
Відповісти
Колісник вже стільки чемоданів заніс Параці, що може спати спокійно
Відповісти
має він вас десь.....
Відповісти
якщо активніше і частіше будуть пікетувати волинське оулмг громадські активісти, то в Колісника будуть зменшуватися шанси втримати свою посаду, а бабла на відкупне треба буде віддати в рази більше.Але волинський ліс все витримає!
Відповісти
А Григоренко буде виставляти умови купити йому літні шини!!! Бо ж та, на яку йому лісники скидалися, бо пан пробив, зимова була. А ось-ось сніг розтане, то треба пікітувати. От же "народний месник". А лучани його пікітувати будуть, як дізнаються скільки він за свою депутатську каденцію заграбастав? Певно будуть. А той цуманський "бізнесмен", що так активно підтримує Григоренка, бізнес часом не на лісі робив? Тільки ввірвалося хлопцеві. От і бісяться, ще й людьми прикриваються.
Відповісти
Панове, скажіть, хто знає, що корисного в житті зробив Григоренко? Буду дуже вдячний і лісівники низько схилять перед ним голову. А навіть палець в палець не вдарив. Життя засноване на лозунгах, на бруді, на асбтраціях типу "пікетів", на "Геть!", "Ганьба!". Так і життя пройде. Відомий лише тим, що був "касиром" в минулій каденції і збирав гроші в раді, рахуючи їх, як паламар в цекві рахує копійки за свічки, ворушачи губами. Прийде час на цього мутанта.
Відповісти
прийду і ще десятьом скажу
Відповісти
Прийди-прийди... За 100 гривнів по асфальту лозунги поносити і щоб зігрітись покричати "Ганьба!" - це ж не зубрам сіна купити і порозвозити по лісі, коли вони в ці дні по самий хвіст у снігу стоять. Для цього Колісник з єгерями хай пузо рвуть. А Сірожа не дурень ж... морозити- за це ж не платять.
Відповісти
Ще минулоріч діду Коліснику випонилося 60. Коли він поповнить наші ряди? За які заслуги утримує його дідо Клімчук? В нас в області в дерслужбі куди не кинь - одні пенсіонери. Отже у Колісника кругова порука не тільки в обасті, а й в Україні. Волинський ліс вигодує ВСІХ.
Відповісти
А коли обіревться трутням Григоренка й Комарова, ті, хто тут виступають проти Колісника, хіба справді думають, що вони за правду. Вони хочутть туди самі або свою людину, за що матимуть відкат. Ну якщо ви так хочете, щоб тут жили зубри, поцікавтесь науковим вивченням цих тварин, необхідними умовами. незалежними поглядами і все стане на свої місця. Я не можу захищати на 100% Колісника, тому що життя кожого відоме Богові. Але я знаю і те, скільки багато зроблено за його каденції в лісі, Якщо він краде, але й щось робить, або якщо він багато робить, то й може вкрасти, то це ще не найгірший варіант. А якщо прийде Григоренко, ви впевнені, що буде краще?!
Відповісти
Певне дуже багато зробив з лісу пустелю!!!
Відповісти
Григоренко може прийти в управління мити туалети. І це його чекає. Рано чи пізно стається те, до чого людина прагне.
Відповісти
Собаки Колісника повилазили і розгавкалися
Ти Серьожа не бійся прості люди з тобою
Обов"язково прийдемо
Відповісти
От ти, дурнику, і прийдеш. А Сірожа - приїде
Відповісти
А де ви бачили ліси, це вже "парки". Подивіться скільки машин їде в Львівському напрямку з лісом-кругляком порізаним по 1,5 м кожного дня.
Відповісти
Лісовози заробляють на мільйони у бюджет громаді. Цікаво з чого ще повповнювалася б казна, якби не ліс? Може з податків на курку і свиню?
Відповісти
Цікаво а куди ті мілони ідуть із того так званого бютжету? Де вони? Може в Колісника в кармані? Чи може вони народ підіймають? Дороги в селі по якій лісовози так звані міліони везуть поремонтувати нікому.
Відповісти
за останні 13 років майже повністю знищені якісні показники насаджень,тобто вирубана і продана майже вся високосортна деревина.Натомість залишені корчі.А лісників по селах поробили ПРОШАКАМИ!А лісовози заробляють мільйони Коліснику,а в державу попадають копійки!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку знову буде КВН
18 березень, 2013, 10:47
У Луцьку пікетуватимуть Колісника
18 березень, 2013, 10:45