Мерія дозволила пити каву на даху кінотеатру «Промінь»

Мерія дозволила пити каву на даху кінотеатру «Промінь»
Літнє кафе, яке розміщене на даху кінотеатру «Промінь», не будуть демонтувати – навпаки, міська влада дозволила власнику бару розробити проектну документацію на облаштування кафе.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Луцької міської ради під час засідання 20 січня.

Доповідав по цьому питанню луцький головний архітектор Юрій Казмірук. За його словами, підприємець в червні самовільно облаштувала навіс, а зараз звернулася до міської влади із клопотанням надати дозвіл на встановлення.

Також Казмірук зазначив, що дах кінотеатру «Промінь» належить кільком власникам. Тому підприємцю треба взяти у співвласників згоду та розробити проект облаштування.

Заступник міського голови Юрій Вербич попросив Юрія Казмірука глянути: наскільки естетично виглядає кафе з точки зору архітектора та дизайнера.

«Можна робити за умови вимог чинного законодавства та нормативної бази. Якщо професійно і гарно буде зроблено, то чому би й не дозволити. В столиці є такі ресторани і павільйони», - сказав Казмірук.

Потому перший заступник мера Святослав Кравчук зауважив, що треба прийняти таке рішення, аби не вийшло, «що одним рішенням ми заборонили, сказали «знести», а іншим рішенням рекомендуємо побудувати».

Відтак, всі члени виконкому дійшли згоди, що варто зупинити попереднє рішення про демонтаж і дати дозвіл на розробку проектної документації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мерія дозволила пити каву на даху кінотеатру «Промінь»
20 січень, 2012, 15:46