Антимонопольний комітет нагримав на волинян за «бездіяльність»

Антимонопольний комітет нагримав на волинян за «бездіяльність»
Обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало виконкоми Володимира-Волинського та Каменя-Каширського припинити антиконкурентні дії.

Як інформує прес-служба відділення АМКУ, Володимир-Волинський міськвиконком унаслідок своєї бездіяльності не здійснював контроль за відповідністю чинному законодавству умов договорів про надання житлово-комунальних послуг комунальними підприємствами.

«Такі дії призвели до ущемлення інтересів споживачів. Відповідач визнав порушення та привів свою діяльність у відповідність до вимог чинного законодавства», - кажуть у відомстві.

Заодно, волинські антимонопольники нагримали на виконком Камінь-Каширської міськради. Як встановило обласне відділення, мерія міста внаслідок своєї бездіяльності не здійснював контроль за відповідністю чинному законодавству умов договорів про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів Камінь-Каширського виробничого управління житлово-комунального господарства.

Це призвело до ущемлення інтересів споживачів. Відповідач визнав порушення та привів свою діяльність у відповідність до вимог чинного законодавства, повідомили в прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Антимонопольний комітет нагримав на волинян за «бездіяльність»
20 січень, 2012, 15:09