Волинський нардеп-бізнесмен приєднався до «антиурядової» групи

Волинський нардеп-бізнесмен приєднався до «антиурядової» групи
У Верховній Раді України з'явилося міжфракційне депутатське об'єднання «За вітчизняних промисловців та підприємців – роботодавців України».

До нього приєднався волинський нардеп-бізнесмен Ігор Єремеєв, - повідомили у прес-службі Федерації роботодавців України.

Головні завдання об‘єднання – представляти та захищати інтереси української промисловості та бізнесу.

Наразі в групі 15 депутатів – члени фракцій Партії регіонів, «Батьківщини», а також парламентарі, які не увійшли до жодної з фракцій.

Головою міжфракційного об‘єднання члени обрали заступника голови парламентського комітету з питань інформації та інформаційних технологій, голову Харківської обласної організації роботодавців «Граніт» Анатолія Гіршфельда. Секретарем об‘єднання став Віталій Немилостивий.

«В першу чергу нам необхідно прийняти закон про промисловість, якого наразі немає. Це має бути базовий закон, який дає чітке визначення ключових понять: національний виробник, технологічний устрій виробництва, високотехнологічна продукція, інноваційний продукт», – відзначив Гіршфельд.

Також депутати нового міжфракційного об‘єднання вважають за необхідне внести зміни до законодавства про державні закупівлі. Зокрема, необхідно визначити критерії, за якими національний виробник матиме преференції під час державних закупівель. Одним з таких критеріїв має бути облік сплати податків, у тому числі з операцій із держзакупівель.

«Національний товаровиробник може показати, скільки податків він сплатив у бюджет України. Безумовно, пріоритет повинен мати той, хто платить податки в Україні», – пояснив голова міжфракційного об‘єднання.

У склад міжфракційного об‘єднання «За вітчизняних промисловців та підприємців – роботодавців України» також увійшли нардепи: В‘ячеслав Богуслаєв, Таріел Васадзе, Валерій Дубіль, Сергій Дунаєв, Олександр Єдін, Ігор Єремеєв, Віктор Жеребнюк, Юлій Іоффе, Сергій Кальцев, Володимир Кацуба, Анжеліка Лабунська, Ярослав Москаленко та Олександр Нечаєв.

Раніше Гіршфельд розповів, що об'єднання збере нардепів, які не погоджуються з економічними новаціями Кабінету міністрів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"немає такого злочину, на який не піде капіталіст заради 300% прибутку".
Ліві і праві, національносвідомі і манкурти, демократи і комуністи - усі миттєво об"єднуються для відстоювання СВОЇХ інтересів.А інтереси їх прості - дерти і далі з Вас шкуру, шановні українські виборці.
"Бачили очі, що купували - нехай тепер повилазять"( це вже не Маркс, а українська мудрість....
Відповісти
Угу, где сегодня взять эти 300% прибыли? Может классик подскажет?
Відповісти
п.1. Станьте депутатом українського парламенту і отримаєте вигідні замовлення ( наприклад вже три місяці ми регулярно читаємо в новинах як компанія волинського олігарха успішно реалізує нафтопродукти держсектору.
Відповісти
Ваша банда комуняцька вже 85 рокiв жере Украiну.
Мордяка Симоненка i пика волинського комуняки в Радi свiдчать про багато виконаних замовлень.
Відповісти
Классику - я о 300 процентАх. А там столько нету...
Відповісти
Згідний на 100%
Відповісти
зверніть увагу на прізвища: справжні українці у цьому депоб"єднанні))
Відповісти
Сміливий крок! Поважаю !
Відповісти
дали по 200 грн тепер шкуру знімуть .добре що обманом людей до верховноі ради пролізли. А як добре брехали.Я про Еремеева
Відповісти
Останні новини
Похорон Оксани Хожай. ВІДЕО
19 березень, 2013, 15:18
Волинський нардеп-бізнесмен приєднався до «антиурядової» групи
19 березень, 2013, 14:46