У Луцьку пікетували прокуратуру Волині. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку пікетували прокуратуру Волині. ФОТО. ВІДЕО
Вдруге за два тижні члени Волинської правозахисної групи пікетували прокуратуру області.

Нагадаємо, 12 березня правозахисники вийшли на пікет до стін прокуратури з вимогою, щоб висловити прокурору області Андрію Параці своє невдоволення роботою правоохоронних органів і тієї ж таки прокуратури, - пише Під прицілом.

Зокрема, у день прийому громадян, люди намагались зустрітись з ним особисто. Проте на прийом до кабінету усіх не пустили.

У прокуратурі ж лишень пообіцяли, що Парака у найближчі кілька днів зустрінеться з усіма. Громада повірила словам прокуратури і розійшлась.



Однак, попри обіцянки, за тиждень їм так і не вдалось з ним зустрітись.

Тож в черговий раз пікетувальники зібрались біля прокуратури, аби домогтись зустрічі з Паракою і розповісти йому про «свавілля правоохоронних органів та прокуратури».



Якщо у минулий вівторок в прокуратурі проігнорували учасників акції, то сьогодні пікет, стверджують ініціатори акції, намагались «прикрити».

Зокрема, на початку зібрання до прокуратури під'їхала вантажна машина, яка закрила плакати пікетувальників. Водій не реагував на прохання мітингувальників від'їхати і простояв на місці протягом всієї події.

Варто зауважити, що наявність снігоочисної машини на проїжджій частині дороги створювала труднощі під час проїзду іншим автомобілям.



Попри кількагодинний пікет, до громадян знову ніхто не вийшов з прокуратури, і люди так і не змогли потрапити на прийом до прокурора Волинської області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Верховній Раді падлюкам депутати б'ють мордяки. А наівні волиняни пікетують прокуратуру.
Хватить писати плакати під будинком прокуратури, пора ловити прокурорських негідників за матню і по всій морді бити гавном, Невірця і його прихвостнів під будинком прокуратури, треба спиняти і милити їм морди гавном. Може тоді дійде і до Параки.
Відповісти
люди, нащо так мене принижувати?
мажте куди завгодно, тільки не на них!
Відповісти
Помічник прокурора Волинської області з питань внутрішньої безпеки Блащук Євген постарається створити безпечну роботу для всіх працівників прокуратури, і якщо треба, то від гавна кожного прокурорського гавнюка відмиє.
Відповісти
Це ж треба додуматися: саме коли проходила акція - привезти вантажне авто комунальників, яке перекривало повністю усіх пікетувальників. Хітро, хітро...
А ще хтось десь бачив, щоб комунальники так ретельно розчищали тротуари? Навіть біля міськради на Хмельницького так не почищено, як драяли біля прокуратури!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пікетували прокуратуру Волині. ФОТО. ВІДЕО
19 березень, 2013, 15:39
Похорон Оксани Хожай. ВІДЕО
19 березень, 2013, 15:18