У Ковелі борються з бурульками. ФОТО

У Ковелі борються з бурульками. ФОТО
Унаслідок температурних перепадів, на дахах будинків, виступаючих частинах будівель і на великих деревах Ковеля утворюються бурульки.

Вони нависають над тротуарами і загрожують здоров’ю, а інколи й життю людей, ‒ пише Про Ковель.

Цієї зими випадків травмування перехожих через падіння бурульок чи снігу у Ковелі не зафіксовано. Аби попередити можливі нещасні випадки, комунальники збивають бурульки з дахів і звертаються до ковельчан бути уважними та обережними.

На щотижневій нараді комунальних служб заступник міського голови Геннадій Сорока дав доручення керівникам РЖКП №1 та №2 перевірити дахи будинків, що знаходяться у них на балансі, на наявність бурульок та снігу, особливу увагу звернути на ті будівлі, біля яких знаходяться тротуари, наголосивши на тому, що головне завдання комунальників у ці дні – створити всі умови для безпеки руху пішоходів та автотранспорту в нашому місті.

Як зауважили керівники комунальних підприємств, відповідальні майстри технічних дільниць, працівники ремонтних груп постійно проводять огляд житлових будинків. Використовуючи спецтехніку (пересувні автовишки) збивають бурульки та чистять сніг, що накопичився на дахах.

Наразі проведена робота на вулицях Відродження, Театральній, бульварі Лесі Українки, вулиці Косачів, Міцкевича, Грушевського, 1 Грудня, Незалежності та інших.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі борються з бурульками. ФОТО
19 березень, 2013, 15:54
Похорон Оксани Хожай. ВІДЕО
19 березень, 2013, 15:18