Волинські заробітчани не доїхали до Росії

Волинські заробітчани не доїхали до Росії
У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася в Білорусі 12 січня, постраждали мешканці села Воєгоща Камінь-Каширського району, які їхали в Москву на заробітки.

Про це пише Волинь-нова за 21 січня.

Нагадаємо, ДТП сталася у Брестській області. На 231-му кілометрі автодороги Брест-Мінськ-кордон РФ зіткнулися мікроавтобус Renault Trafic під керуванням 25-річного волинянина і вантажівки МАЗ під керуванням 50-річного білоруса.

У ході огляду Renault було виявлено, що він переобладнаний: додано два пасажирські сидіння.

Як з'ясувалося, того вечора вирушили у столицю Російської Федерації аж три буси. В «Рено-Трафік», яким керував Василь Козачок, були воєгощанці. Їхали через пункт пропуску «Дольськ», що в Любешівському районі.

За 20 кілометрів від білоруського райцентру Барановичі близько шостої години ранку, коли всі ще спали, мікроавтобус Василя Козачка зіткнувся з вантажівкою МАЗ з напівпричепом і злетів у кювет.

За інформацією інспектора з дізнання відділення ДАІ Камінь-Каширського райвідділу внутрішніх справ старшого лейтенанта міліції Миколи Савчука, травми отримали сім чоловік, двох із них – Костянтина Хирилюка та ще одного (прізвище його поки що не відоме), які постраждали найбільше, госпіталізовано у Барановичівську районну лікарню.

Ще двох – Миколу Ковальчука та Івана Чмуха – доставлено у травматологічне відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує.

Василь Дмитрук та Володимир Середюк потрапили в обласну клінічну лікарню. Ще один потерпілий перебуває на амбулаторному лікуванні.

Щодо водія буса, то він отримав незначні ушкодження. Його врятувала подушка безпеки.

Нині білоруські слідчі проводять розслідування. За попередньою версією, автопригода сталася з вини водія буса «Рено-Трафік».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські заробітчани не доїхали до Росії
21 січень, 2012, 11:21
Чехи розгромили «Волинь»
21 січень, 2012, 10:23