Рятувальники просять волинян сидіти вдома

Рятувальники просять волинян сидіти вдома
В Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій на Волині просить мешканців області утриматись від далеких поїздок в межах області.

«Людям, які проживають у сільській місцевості, утриматися від піших подорожей на далекі відстані та не допускати переохолодження організму», ‒ йдеться в повідомленні ДСНС Волині.

Водіям варто звернути увагу на погодні умови та відмовитись від використання приватного транспорту.

Власникам великогабаритних транспортних засобів слід подбати про обладнання автомобілів цепами проти ковзання. За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами, ‒ зазначають рятувальники.

Крім того, водіїв просять не займати зустрічну смугу руху, адже вона може знадобитися для проїзду снігоочисної та рятувальної техніки.

«Будьте взаємно ввічливими на дорозі, за можливості поступайтеся дорогою один одному, надавайте необхідну допомогу іншим водіям», ‒ просять у ДСНС.

Через налипання мокрого снігу може відбутися не тільки спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач, як наслідок – знеструмлення населених пунктів. Налипання снігу та обмерзання здатне спричинити обрив електричних дротів та їх падіння.

«У таких випадках ні за яких обставин не наближайтеся до обірваних ліній електропередач та не торкайтеся до них», ‒ переконують рятувальники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже почалось!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Рятувальники просять волинян сидіти вдома
22 березень, 2013, 10:34