У Луцьку нетверезий відвідувач бару стріляв у «беркутівця»

У Луцьку нетверезий відвідувач бару стріляв у «беркутівця»
Стріляниною завершилися намагання нетверезого чоловіка потрапити у розважальний заклад Луцька.

Події розгорталися в центрі міста, ‒ повідомляють у прес-службі міліції України.

Охороняючи громадський порядок у складі патрульного наряду, міліціонер оперативного взводу Віталій Ярмолюк разом зі своїм напарником міліціонером-снайпером штурмового взводу Миколою Вознюком навідалися в один із нічних клубів обласного центру.

Зайшовши в приміщення, вони стали свідками того, як охоронець не впускав двох нетверезих чоловіків. Згодом між ними виник словесний конфлікт, тож, один із відвідувачів запропонував охоронцеві вийти на вулицю і вирішити його. Чоловік мотивував це тим, що в приміщенні голосно грає музика, тому він не чує, чому йому не дозволяють потрапити на дискотеку.

Чоловіки пішли до виходу. Слідом за ними вирушив і працівник «Беркута». Як тільки вони опинилися надворі, «беркутівець» помітив у руках нетверезого відвідувача пістолет, він кинувся до зловмисника.

«Все дуже швидко відбувалося, тож часу на роздуми не було, – розповідає Віталій. – Я розумів, що чоловік може вистрелити і поранити або ж навіть убити охоронця. Підбігши до хулігана, я підбив його руку зі зброєю, одразу пролунав постріл. Потім повалив його на землю, притиснув руку з пістолетом до землі. У результаті він ще двічі натиснув на курок. Кулі, як виявилося потім, влучили у берет, який він зірвав з мене».

На допомогу міліціонеру прибув напарник, який забрав у зловмисника зброю. Віталій Ярмолюк, застосувавши заходи фізичного впливу, одягнув на нього наручники.

«Я вискочив на вулицю, як тільки почув постріли, – пригадує Микола. – Добре, що все так закінчилося».

Стрілка доставили у Луцький міський відділ міліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) та статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Тож невдовзі оцінку їхнім діям дасть і поставить крапку в цій справі суд.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чомусь не вірю нашим доблесним органам, що все так і відбувалося )))
Відповісти
А что же вы служебную тайну разглашаете?:) "міліціонером-снайпером штурмового взводу" - вообще то люди с такими специальностями и на действительной службе - засекречены! Ну понятно - какая пресс-служба в МВД области такая и информация!:(
Відповісти
Що за манера подачі матеріалу?Невже так важко написати у якому саме закладі все відбувалось?Цікавість аж "розпирає")))
Відповісти
А из чего стрелял? Версия какая-то прилизанная и причесанная.
Відповісти
засекретили місце події, що впринципі якось ні на що не впливає... зате показали фото і імена людей, які завжди зі зрозумілих причин мають бути прихованими.
пісєц а не прес-служба...
Відповісти
це часом не 7ме небо де наркотою торгуть Прохорівци.и что там снайпер робив.стакани розстрилював а може колегу рятував як Руслан Дубень
Відповісти
вибачаюсь хотів мовити Версаль
Відповісти
це все відбувалось в нічному клубі Голівуд, а точніше біля нього, ми того вечора там відпочивали))) і це все бачили на власні очі.. все було саме так як і в статті.. чоловіка не пускали в заклад і він почав стріляти.. всіх відпочиваючих просили не розголошувати даний інцидент..
Відповісти
Останні новини
У Луцьку нетверезий відвідувач бару стріляв у «беркутівця»
27 березень, 2013, 13:08