Ігрова консоль Microsoft Xbox – купити в АЛЛО*

Ігрова консоль Microsoft Xbox – купити в АЛЛО*
Про те, що компанія Microsoft збирається в найближчому майбутньому випустити нове покоління ігрових консолей Xbox, писали в мережі вже давно. Наприклад, над продукцією під кодовою назвою Scarlett будуть працювати ще до 2020 року. В той час світ побачать ціле сімейство пристроїв. Ще влітку 2018 року було відомо, що розробники активно працюють над двома консолями.

Як би там не було, а придбати ігрову консоль від Microsoft можна і сьогодні, в інтернет магазині АЛЛО - https://allo.ua/ru/igrovye-pristavki/model_consoli-microsoft_xbox_one_x/. Прихильники даного виробника вже мають змогу оцінити можливості ігрових приставок, а уже через рік придбати нове покоління.

Що нового обіцяють розробники Microsoft Xbox?

Як було сказано вище, активно роботи ведуться над двома консолями. Одна з них більше підійде людям, які перевагу більш консервативним методам гри, і не готові переходити до нових технологій. Але серед геймерів є також і ті. Що завжди бажають випробовувати щось нове. Тому друга консоль під назвою Scarlet Cloud повинна викликати масу емоцій, так як уже самі розробники називають її революційною.

Якщо про розробки першої консолі достеменно поки не відомо, так як рішення щодо її оснащення може бути змінено ще не раз. А от про Scarlet Cloud вже відомо, що принцип її роботи буде заклечатись в стримінгу ігр із простору, тобто це буде стримінговий сервіс, який був представлений компанією виробником ще п’ять років тому. І лише зараз компанії пощастило, і вся технологія знаходиться на фінішній прямій.

Варто зазначити, що ця консоль не буде відрізнятись високою продуктивністю, але цей недолік можна буде компенсувати за рахунок доступу до віддалених серверів компанії. Також невисока потужність дає змогу отримувати консоль за невисокими цінами, особливо в порівнянні з майбутніми новими моделями. Але виграш корпорація отримає все одно, так як користувачі будуть вимушені оплачувати підписку.

Невисока вартість стримінгового пристрою залежить також і від того факту, що сама корпорація практично не заробляє на продажі заліза. Суть прибутку залежить лише від продажу ігор та різноманітних додаткових сервісів. Зараз у компанії на першому місці мета залучити якомога більше клієнтів до екосистеми, тому і вартість нової приставки буде мінімальною. Щоб в майбутньому мати можливість заробити більше грошей.

А поки геймери насолоджуються приставками Microsoft Xbox Оne, які представлені в широкому асортименті в магазині ALLO. І замовлення можна зробити, не виходячи з дому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: консоль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ігрова консоль Microsoft Xbox – купити в АЛЛО*
30 січень, 2016, 11:15