В яких випадках краще носити одноденні контактні лінзи?*

В яких випадках краще носити одноденні контактні лінзи?*
Ключова особливість одноразових контактних лінз полягає в тому, що в кінці дня ви їх просто викидаєте. Звичайні вироби призначені для тривалого використання (до 3 місяців). Перед сном їх потрібно знімати та класти в спеціальний розчин. Це пов’язано з певними недоліками. Одноденні вироби можуть бути найкращою альтернативою в ряді випадків. Придбати такі сертифіковані продукти ви можете в магазині Lens.com.ua. Розгляньмо основні рекомендації для використання цих виробів.

Схильність до запальних процесів

Можливо, ви вже використовуєте багаторазові лінзи, але вони викликають дискомфорт. Слизова оболонка і сльози містять велику кількість білків, ліпідів, кальцію. Вони поступово накопичуються на лінзі та можуть призвести до виникнення запального процесу. Також накопичуються і алергени з повітря. Одні люди переносять їх вплив легко, інші ж є більш чутливими. Потрібно орієнтуватися на індивідуальні особливості організму.

Нестерилізовані вироби є сприятливим середовищем для розвитку бактерій. Тому багаторазові лінзи потрібно періодично чистити. Але не всі люди роблять це правильно. Як результат – підвищений ризик розвитку інфекції. Одноразові вироби є стерильним, що знижує ризик зараження.

Необхідність скорочення витрат

Багато контактних лінз багаторазового використання є дешевшими в порівнянні з одноденними. Але вартість останніх поступово знижується. Вже зараз вони часто є найбільш вигідним варіантом.
Найдорожчі, але й найбезпечніші одноразові вироби, - це силіконові гідрогелі. Вони пропускають велику кількість кисню, захищаючи рогівку від сухості. Хоча вартість таких лінз є доволі високою, ви можете зекономити на засобах для догляду за ними. Наприклад, не потрібно використовувати спеціальні розчини. Враховуючи переваги одноразових виробів, вони цілком можуть виявитися вигіднішими в порівнянні з лінзами тривалого використання.

Активний спосіб життя

Одна з найбільших переваг одноразових лінз – зручність використання. Вам потрібно лише зафіксувати їх вранці, а ввечері зняти та викинути. Немає потреби занурювати їх у спеціальний розчин ввечері, чистити, зберігати у футлярі.

Одноденні вироби – вдале рішення для подорожуючих, а також для людей, які багато часу проводять на роботі. Також їх можна використовувати в якості тренувального засобу, коли досвіду поводження з багаторазовими лінзами ще немає.

Якщо ви не знаєте, які саме лінзи потрібно купувати, зверніться за консультацією до спеціалістів магазину Lens.com.ua. Вони нададуть усю необхідну допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: лінзи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В яких випадках краще носити одноденні контактні лінзи?*
30 січень, 2016, 11:19