«Свободівець» пропонує заборонити Партію регіонів

«Свободівець» пропонує заборонити Партію регіонів
Партія регіонів загрожує існуванню України та є основним організатором соціального і національного гніту української нації, тому має бути заборонена.

Таку заяву зробив народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів, коментуючи висловлювання голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова щодо наміру «регіоналів» ініціювати відставку віце-спікера свободівця, ‒ повідомляють у прес-службі партії.

«Заява глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що його політична сила буде намагатися відправити у відставку віце-спікера Руслана Кошулинського свідчить, що нинішній режим відчув реальну загрозу для свого існування. І основну небезпеку для себе він вбачає у діяльності «Свободи». Націоналісти викликають панічний страх у кримінально-олігархічних постколоніальних кланів, які нині контролюють основні багатства країни і тримають націю на грані виживання. І оскільки саме «Свобода» є антисистемною, ідеологічною політичною силою, Єфремова і його поплічників так дратує і бентежить перебування на посаді віце-спікера від націоналістів. Адже він ‒ єдиний серед керівництва Верховної Ради, який ніколи не буде грати за «донецькими» правилами», ‒ зазначив Вітів.

Також він прокоментував заяву Єфремова щодо того, що «Свобода» «становить певну загрозу для держави».

«Сьогодні Партія регіонів разом зі своїми союзниками-комуністами є основною загрозою для існування незалежної України. Саме ця політична сила створила режим внутрішньої окупації, проводить послідовну політику соціального і національного гноблення української нації. Політика регіоналів – це політика системного порушення Конституції, прав і свобод громадян, узурпації влади. Це розквіт корупції, розкрадання бюджету, непрозорих тендерів. Це мільйони у кишені для олігархів та бідність для решти українців. Це відсутність правоохоронної і судової системи. Тому Єфремову доцільніше ставити питання про розпуск своєї партії, а не лякати міфічною загрозою для держави від «Свободи». Тим більше, що байкам шулерів-регіоналів вірять все менше і менше», ‒ наголосив депутат від ВО «Свобода».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не українці а хохли і кацапи
обрали президента донецького цапа.
Щойно вмостився на високому троні заправлять почав,як пахан на зоні:для збільшення поголівя всвоїй отарі
скуповував депутатів,як баранів на базарі.
Гвалтував конституцію щодня,щогодини,
це мовляв,для моеї стабільності і охеренного щастя країни.
Замість того,щоб впевнено іти до Європи,він без мила лізе в московську жопу!
І взагалі про що казати:
"Треба народитися д.білом,щоб не відчувати великої біди,
Партія РИГАЛІВ "троянська кобила""
клятої московської орди!
Відповісти
А куди ця хвора особа йде? І в Україні з такими хворими, що ходять по вулиці, страшно!
Відповісти
Нравится кому-то или нет, но за ПР голосовало много миллионов, и, к сожалению, ещё не раз будут голосовать. Также и "Свобода" - откровенно нацистская партия, но за неё по разным причинам тоже голосовало более 2-х миллионов. Так что, К БОЛЬШОМУ СОЖАЛЕНИЮ, запрещать обе портии нельзя.
Відповісти
Аба заборонити ПР або ПР ліквідує Україну!!! При ссср за комоністів теж 99 % голосувало але це неозначає що вони це робили бо так хотіли
Відповісти
Згідний їх або заборонити або ...! Інакше вони знищать України! Це єдина держава у всій європі де країною керують узурпатори, агенти чужої держави! Свобода молодці доведіть справу до кінця!
Відповісти
В Стародавній Греції піддавали вигнанню того, хто пропонував рішення, яке може нашкодити державі чи її мешканцям. Тож для ПР - чемодан, вокзал, Росія!!! (забороняти їх не варто, ми ж потім будемо в музеях ПиРдунів своїм дітям показувати, як вимерших динозаврів)
Відповісти
Та їх там в РОсії навіть не чекають, той мусор, його хібащо в антарктиду до пінгвінів, може хоть вони там їх будуть підтримувати))))
Відповісти
Свобода рулить! Давайте перевибори я дуваю у вас буде більшість!!! Порядок незагорами!
Відповісти
Ви цей процес розпочинайте а народ звами і ми вас підримаємо!
Відповісти
коли настане той час що партія регіонів зникне взагалом, ну я вірю що настане такий день!! то в той день буде в Україні велике свято!
Відповісти
свобода так тримати, ПР аж ножки трусятся від того що не так йде як вони хочуть, не по плану....
Відповісти
Останні новини
У Луцьку грип не відступає
02 квітень, 2013, 15:19
«Свободівець» пропонує заборонити Партію регіонів
02 квітень, 2013, 14:46