Футбольні фани, які лишають на замку Любарта написи – це дикуни, – директор заповідника

Футбольні фани, які лишають на замку Любарта написи – це дикуни, – директор заповідника
Щойно зійде сніг – у історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк» влаштують велике прибирання.

Як розповів 2 квітня директор заповідника Павло Рудецький, працівники заповідника обійдуть територію Старого міста, щоб виявити найбільш «захаращені місця».

«Ми подивимося, де треба найбільше зусиль докласти. Оглянемо і приватний сектор, при потребі проситимемо мешканців прибрати. Якщо цього не буде зроблено, звернемося до муніципалів. Приберемо біля замку», – розповів він.

Турбує директора заповідника і поведінка футбольних вболівальників, які лишають у Старому місті «сліди своєї творчості» на мурах замку, на старих будинках, які є пам’ятками архітектури.

«Ми, звісно, це замалюємо. Це страшна проблема. Як забігають фанати, то їх не можна стримати. Ніхто ж їм не забороняє заходити в замок, але те, що вони псують своїми написами Старе місто – факт», – обурюється посадовець.

«Свіжі написи з’явилися, коли в Луцьк приїздили вболівальники «Дніпра» і «Динамо». То «Дніпро» – якось культурніше, а от «Динамо» – це взагалі було дикунство», – розповів Павло Рудецький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чим у луцьку займаються інспектори муніципальної дружини.... )))
ЗБИВАЮТЬ З БАБОК НА БАЗАРІ 10-20 ГРН., ЩОБ БАБКИ ДАЛІ ПРОДАВАЛИ МОЛОКО , СИР......
Доя чого тримають "муніципалів" ....
Відповісти
Який клуб, такі й вболівальники....
Відповісти
ці фото доказують що муніципальна міліція не справляєтся зі своєю роботою, а от тепер нехай ідуть і після роботи наводять порядок на стіні замка, і на інших будинках! з Віктором Ф. згідний тільки на ринку збивають з бабусь гроші, сам то не раз бачив!
Відповісти
Наскільки я знаю, є така практика, що за "некоректну" поведінку своїх вболівальників, чи як там "фанів", несуть відповідальність футбольні клуби, а отже, потрібно саме з них зняти кошти на відшкодування збитків нанесених місту під час футбольних матчів! Про те, що зловити хоча б одного такого "художніка" та примусити його відмити разом з татком та мамкою помальовані ним чи не ним усі фасади міста, то і мови нема! І зробити це показово через усі ЗМІ!А щодо муніципальної міліції, то ви бачили її ту міліцію? Наловили хлопців на Поліссі - ось вони і ходять по місту: кашкет на потилиці, руки в кишенях, лузають насіння та плюють на асфальт! А ви хочете, щоб воно за порядком та культурою поведінки стежило - воно ж бо саме не знає що воно таке!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку грип не відступає
02 квітень, 2013, 15:19
Футбольні фани, які лишають на замку Любарта написи – це дикуни, – директор заповідника
02 квітень, 2013, 15:08