Дивани клік-кляк: особливості та переваги*

Дивани клік-кляк: особливості та переваги*
Механізм «клік-кляк» є вдосконаленою версією добре знайомої нам «книжки». Головна його особливість полягає у додаткових механізмах, які дозволяють складати та розкладати бокові елементи. Завдяки цьому вони можуть використовуватися як підлокітники або збільшувати довжину дивану для комфортного сну. Ви можете підібрати дивани клік-кляк тут - https://eurodivan.com.ua/divany/filter-and-klikklyk/. Вони добре підходять і для малих, і для великих приміщень. Докладніше про їх позитивні сторони читайте далі.

Плюси механізму «клік-кляк»

Ключові переваги таких диванів:

• Спинка фіксується у 3 положеннях, а не у двох, як у звичайній «книжці». Можна зафіксувати її вертикально для сидіння, повністю відкинути назад для сну і відкинути частково. Останній варіант дозволяє розміститися перед телевізором напівсидячи.
• Розкладні бокові частини. Багато моделей диванів зовсім не мають билець, і це створює певні незручності. Немає на що покласти лікоть, сперти тіло. «Клік-кляк» вирішує цю проблему доволі оригінально – боковини розкладаються так само, як і спинка. Ви можете підняти одну з них, а другу опустити, підняти чи опустити обидва бильця. Меблі стають більш функціональними. Наприклад, якщо підняти одну боковину й опустити іншу, ви отримуєте спальне місце з підвищенням для голови. Таке положення може бути зручним для телевізійного перегляду або читання книги.
• Економія простору. В складеному вигляді це диван, а в повністю розкладеному – просторе ліжко. Ви купуєте один предмет замість двох, адже ліжко стає зовсім не потрібне. Скорочуються витрати, використовується менше цінного простору. Останнє особливо важливо для невеликих приміщень. Прибирання стає простішим, в кімнаті накопичується менше пилу. Компактність і невеликі розміри дозволяють швидко переставляти диван з місця на місце.
• Простота використання. Якщо ви хочете, щоб диван перетворився в ліжко, достатньо опустити спинку. Механізм легко фіксується в різних положеннях. Для цього не доводиться докладати багато зусиль. Користуватися моделлю «клік-кляк» можуть і люди, для яких більш масивні меблі створюють незручності.

«Клік-кляк» - це легкі, компактні й зручні меблі. Ви отримуєте багато функцій, при цьому витрачаючи менше коштів. Єдиним недоліком такого механізму можна назвати необхідність виділення додаткового простору між спинкою і стіною. Це необхідно для повного розкладання дивану. Але місця потрібно доволі небагато, в чому можна пересвідчитися при уважному розгляданні меблів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: диван
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.