Переваги регулярного технічного обслуговування кавоварок*

Переваги регулярного технічного обслуговування кавоварок*
Ви не можете подавати хорошу каву, якщо обладнання було забруднене і потребує ремонту. Усунення поломок вимагає додаткових витрат, а також означає втрату прибутку через простій машини. Чистка і обслуговування обладнання повинні бути одними з ключових пріоритетів для власника бізнесу. Залежно від моделі, еспресо-машини мають термін служби 8-10 років (при належному догляді). Якщо ж ремонт необхідний, його потрібно провести якомога швидше. Тут представлені всі необхідні запчастини для кавоварок - patok.com.ua/catalog/zapchasti_dlya_kofevarok_i_kofemashin/. Купуйте якісні комплектуючі від Patok, щоб знизити ймовірність повторної поломки.

Особливості обслуговування

Графік проведення технічного обслуговування повинен включати регулярні перевірки і щорічну заміну деяких деталей. Встановлюючи комплектуючі від Patok за розкладом, ви можете уникнути витрат на більш серйозний ремонт.

Ознайомтеся з рекомендаціями виробника еспресо-машини по вибору миючих засобів. Використання неправильного продукту може призвести до пошкодження обладнання. Деякі засоби часом виявляються зайвими. Наприклад, якщо ви не використовуєте жорстку воду, можна обійтися без засобу для видалення накипу. Але при використанні жорсткої води ви можете отримати кальцинований парогенератор. Щоб уникнути цього, заплануйте регулярну декальцинацію машини із застосуванням спеціальних засобів.

Деколи використовують оцет і воду для очищення обладнання екологічно безпечним способом. Але такий метод може вплинути на смак кави. Після застосування будь-якого миючого засобу машину слід ретельно вимити.

При складанні робочого графіка для персоналу обов'язково вкажіть час для обслуговування машини.

Негативні наслідки ремонту

Припустимо, що еспресо (а також напої на його основі) дає вам 40% щоденного доходу. Увечері перед вихідним днем, коли очікується наплив клієнтів, машина раптово зламалася. Більшість ремонтних компаній починають роботу з 8-9 годин ранку понеділка. Додайте до цього час, який потрібен на транспортування обладнання, діагностику та усунення проблеми. В результаті як мінімум половина дня буде витрачена даремно. Навіть якщо майстер працює по вихідних, все одно він візьметься за справу не раніше ранку суботи.

Підсумуйте втрачений дохід, незадоволених клієнтів і ви зрозумієте, наскільки важливо знижувати ймовірність поломок. Якраз для цього і потрібне регулярне обслуговування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кавоварка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переваги регулярного технічного обслуговування кавоварок*
05 лютий, 2016, 16:23