Міф про регіонала-господарника давно розвіявся, ‒ волинський свободівець

Міф про регіонала-господарника давно розвіявся, ‒ волинський свободівець
На думку народного депутата України від ВО «Свобода» Анатолія Вітіва, Партія регіонів свідомо намагається забрати у киян право обирати міського голову та органи місцевого самоврядування.

«Поразка влади на виборах у столиці позбавляє Януковича будь-яких шансів вийти у другий тур президентських виборів у 2015 році», - цитує нардепа партійна прес-служба.

Свободівець акцентував увагу на тому, що сьогодні Партія регіонів намагається віднайти будь-які фальшиві приводи аби забрати у киян право обирати свою владу.

«Вибори у столиці мають відбутися згідно діючого законодавства. Апеляції Партії регіонів до Конституційного Суду не мають жодного відношення до ситуації з виборами у Києві. Влада підмінила ручним Конституційним Судом цілу Конституцію. Це бездарний суд, який треба ліквідувати як зло. Чому мешканці Донецька чи Луганська мають право обирати владу, а Київ – ні? Між тим призначений Януковичем намісник Попов повністю довів свою некомпетентність на займаній посаді. Коли в столиці був сніговий колапс, Попов відпочивав в Австрії. Міф про регіонала-господарника давно розвіявся», - наголосив Анатолій Вітів.

Крім того, свободівець пояснив, чому Партія регіонів так вперто намагається зірвати вибори Київської міської ради та міського голови.

«Влада страшенно боїться виборів. Для неї вибори – це певний Рубікон. Бо якщо вона програє столицю, то у Януковича немає шансів вийти у другий тур президентських виборів у 2015 році. Впевнений, що кількість учасників акцій протесту поступово зростатиме, як зростала вона на початку 90-х років в період боротьби за незалежність. І коли на вулиці вийде критична масса людей, ця влада не вистоїть», - прокоментував останні події народний депутат Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сказав ще один господарник-безпорадник
Відповісти
да боятся Пр втратити київ, тому що вони то планували там осісти на ргоків так 10, думали Яник буде президентом 10 років!! все хватить, заганли Україну в тупік, а тепер оправдовуются що це не вони вині а попєрєднікі. ще трошки й те межигіря буде націоналізоване, я в то вірю, і будуть там відпочивати звичайні люди, як на санаторії, тому що ну не може президент за власні кошти таке збодувати..
так що Свобода й опозиція правельно робить що вимагає виборів у києві, тільки не розумію киян, що їм там подобаєтся жити в місті де суцільний безпорядок?
Відповісти
Хвора, вас знову понесло? Ну-ну, продовжуйте, хоч є з кого посміятися.
Відповісти
Слухай, психіатр ти що там жуєш чи куриш систематично?
Від дня в день одну і ту саму постать бачиш? В тебе з головою все ок., ти з нею товаришуєш???
Що це за писанина така?
ВЖЕ ЦІ КОММЕНТИ ОСТОГИДЛИ ВСІМ, ТА ЇХ ВСЕОДНО ВПЕРТО ДОПУСКАЮТЬ, ЗНАЧИТЬ...ТІ,ХТО ЇХ ДОПУСКАЄ ТАКІ САМІ!!!
Відповісти
Хвора, ми уважно стежимо, дуже цікаво споглядати на зміни вашого стану.
Відповісти
Єдине за чим ви можете стежити це чи бува незакінчився папір у туалеті, ось цим і займайтесь далі! Будьте здорові!
Відповісти
Та пустіть вже ту Свободу до влади. Цікаво, як то вже геніальний менеджер деревообробної промисловості Вітів нагосподарюється з своїми 8-ми класами
Відповісти
Чудово впорається!!! Денхто має по 10 вищих але це недобавляє розуму!!! А ось Вітів в же депутат поперше та фактично очолює Волинську опозицію!!! Так що Талян мочи їх!!! Собаки гавкають а караван іде!!!
Відповісти
цікавий факт що є люди й з трьома вищими освітами а в житті нічого не добиваются. висновок що ті дипломи то не показник інтелекту людини! так що ті дорікання що Вітів не має вищої освіти то не свідчить що він не є мудрою й розумною людиною.
Відповісти
А Ти чув, що б він особисто претендував? Спусти жовч...
Відповісти
Вітів, вислів "рубікон" всередині речення вживається з малої літери, і означає це слово: "прийняття безповоротного рішення". Воно в даному випадку - як горбатий до стіни. В тебе, якщо судити з тексту, це слово визначає якусь страшилку. Не вживай слів і порівнянь, яких не знаєш. Найми, бля, іміджмейкера чи консультанта-філолога, тільки не з універу ім. Палиці, бо вони так знають мову, як і ти, а мо й гірше. Вчись, поки я живий.
Відповісти
попробуйте в русскоязычной википедии посмотреть: символ условной или реальной границы, последствия пересечения которой нельзя предсказать и предотвратить (переход Рубикона — принятие опасного и бесповоротного решения). В понимании "условная граница", у него употреблено правильно. Так что, вам тоже стоить подучиться.
Відповісти
Хотів показатись умником та невийшло! Ой!
Відповісти
«перейти Рубікон», «кинути жребій» — прийняти тверде і безповоротне рішення. Аналог фраз «спалити за собою усі мости". «Влада страшенно боїться виборів. Для неї вибори – це певний Рубікон". Тобто, читай пункт перший. Ніде слово "рубікон" не пояснюється, як умовна межа.
Відповісти
Таки петеушник! Нічого непереживай люди з віком розумнішають! Але букварик собі купи.
Відповісти
Тягнибока в президенти!
Відповісти
Вітів молодець, Кошулинський-тримайся, бо ти їм там як більмо на оці, собакам паршивим
Відповісти
Останні новини
Міф про регіонала-господарника давно розвіявся, ‒ волинський свободівець
03 квітень, 2013, 14:10