Захисники тварин закликають лучан реєструвати своїх собак

Захисники тварин закликають лучан реєструвати своїх собак
Луцькі захисники тварин закликають власників собак реєструвати своїх домашніх улюбленців.

Собак нині почали реєструвати у спеціально створеній для цього програмі через інтернет – на animal-id.info.

Як розповіла директор комунального підприємства «Ласка», голова Волинського товариства захисту тварин Дана Новарчук, з 1 травня в Луцьку з’являться біл-борди і сіті-лайти із соціальною рекламою, яка сповіщатиме, де можна зареєструвати тварин і власне спонукатиме до цього.

«Вже зараз люди телефонують, приходять, реєструють. Але ця робота тільки стартувала», – каже вона.

«Чим швидше ми зареєструємо домашніх тварин у Луцьку, тим швидше розпочнемо проект по облаштуванню місць для вигулу. Робитимемо це за кошти, зібрані з реєстрації тварин. Але це наступний етап», – зауважила захисниця тварин.

«Найбільше проблем створюють хазяйські собаки. Навіть якщо усіх безпритульних простерилізуємо, все одно будуть викидати собак. Тому реєстрація домашніх псів мусить бути, лучани повинні усвідомити, що це дуже важлива і відповідальна справа», – стверджує Дана Новарчук.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ СОБАК У ЛУЦЬКУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: собаки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))новарчук! ти там в себе в притулку вже всіх собак перерахувала і пореєструвала, що за власників собак берешся? оті твої захисники тварин від тебе - саме від тебе - мають собак захищати, а не думати, де ще і на чому грошей видурити з людей. до речі - питання: так куди все-таки будуть йти кошти, які власники собак мають сплачувіати щомісячно у вигляді податку?
Відповісти
w ewropi wsi twarunu nawit xomjaku zareestrowani.zi groschi idyt na likywannja bezdomnux.dana molodez xot xtos ze robut.a tu lacky neznaesch ne komentyi taky dyrist.meni zikawo chu tu xot odny bezdomny sobaky nagodywala.
Відповісти