На Волині ремонтуватимуть дорогу державного значення

На Волині ремонтуватимуть дорогу державного значення
900 метрів дороги державного значення у селищі Колки Маневицького району, що після цієї зими стала майже не проїзною, будуть ремонтувати.

Водії, яким доводилося курсувати дорогою Луцьк – Дольськ, добре знають це місце. Сьогодні через Колки ні пройти ні проїхати, ‒ пише Волинська газета.

Власники садиб по обидва боки центральної вулиці селища відгородилися від цього місця кілками та жердинами – щоб водії не спокушалися об’їхати колківську дорогу під парканами.

Необхідність ремонту ділянки дороги Луцьк – Дольськ у районі Колок виникла не цьогоріч. Це «мокре місце» давно вже муляє очі і водіям, і пішоходам. Однак для колківчан та водіїв нарешті – втішні новини. Хоча для ремонту цього шляху треба чималі кошти, дорожники взялися за підготовку проекту реконструкції.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук. За його словами, і громада селища, і райдержадміністрація вважають, що необхідно не просто відремонтувати дорожнє покриття, а й для водовідведення збудувати метрів 700 меліоративної канави. Над цим проектом уже працюють волинські дорожники. Він передбачає капітальний ремонт 900 м дороги.

«Давайте спробуємо Колки зробити, – зауважив, звертаючись до керівництва дорожньої служби краю, голова облдержадміністрації. – Якщо нам це вдасться, ви собі пам’ятник нерукотворний поставите. Бо скільки існує ця земля, стільки існує й яма в Колках, яку періодично латають, але вона щороку – в жахливому стані».

Скільки коштів необхідно на впорядкування цієї дороги наразі невідомо. Нині дорога виглядає, немов після війни. Проїзд утруднений. Фури і навіть швидкі допомоги шикуються в чергу, щоб без перешкод здолати кількасот метрів. Дорога не пережила перепадів температури, навіть після невеликого дощу тут утворюється величезна калюжа – і тоді водіям доводиться «пропливати» через колківські краєвиди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НУ-НУ!!! Подивимось зроблять на 3 місяці а далі знову будуть латати!
Відповісти
Якраз біля мене фото зробили))
Відповісти