У «Свободі» кажуть, що звіт губернатора Волині був виставою

У «Свободі» кажуть, що звіт губернатора Волині був виставою
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук влаштував виставу на честь власного звіту про роботу в 2012 році.

Нагадаємо, у п'ятницю, 5 квітня, губернатор звітував перед депутатами облради про виконання облдержадміністрацією делегованих обласною радою повноважень.

«Я хочу подякувати Борису Петровичу за цю виставу, яку він влаштував на честь свого звіту. Таке враження, що волинян під його керівництвом накрила хвиля «покращення». Але реальний стан справ в області зовсім не такий, як це описано у фантастичному звіті голови Волинської ОДА», - коментує звіт чиновника обранець громади від ВО «Свобода» Святослав Боруцький (на фото).

«Голова ОДА патетично розказував нам, що минулого року були виділені значні кошти на ремонт доріг - понад 130 мільйонів гривень. А де ж результати цього ремонту? Волинські дороги після такого ремонту господарників-«професіоналів» зійшли разом зі снігом. Значить гроші були закопані?», - цікавився в очільника ОДА свободівець.

Також депутат від ВО «Свобода» приділив увагу медичній псевдореформі.

«Не може не привертати увагу послідовна політика волинської влади у питанні знищення медицини, яке подається волинянам як видатна «реформа». Сьогодні взагалі не існує сімейних лікарів, бо їх треба вивчити. Але Клімчук та його команда заповзято руйнують існуючу систему охорони здоров’я, змушують лікарів звільнятися або ставити сімейними. Насправді ж вся суть медичної реформи Януковича – Клімчука на Волині зводиться до звільнення приміщень, які можуть перейти у потрібні приватні руки», - стверджує депутат.

Влада відверто бреше про нові амбулаторії, які функціонують лише на папері. Так, у амбулаторії у Луцьку, яка знаходиться по вулиці Привокзальній, сьогодні є лише ручка, стілець та один лікар. Хіба в таких умовах можна надавати якісні медичні послуги?», - додав Святослав Боруцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"у амбулаторії у Луцьку, яка знаходиться по вулиці Привокзальній, сьогодні є лише ручка, стілець та один лікар. Хіба в таких умовах можна надавати якісні медичні послуги?», - додав Святослав Боруцький."_______________________В Італії сімейний лікар сидить сам в амбулаторії з ручкою і з бланками рецептів іведе прийом хворих.
Відповісти
Це слова лікаря жіночої консультації, якій в такий спосіб пропонувалося вести і далі, медичний огляд вагітних жінок, які закріплені за нею! Це не я , а лікарі говорять про те, що поки, що в Луцьку не існує сімейних лікарів!
Відповісти
"..були виділені значні кошти на ремонт доріг - понад 130 мільйонів гривень. А де ж результати цього ремонту?" який результат вам потрібний. Лохам дороги не потрібні, ходіть пішки. Грошики пішли куди треба, у компнії Клімчук енд Ко ше діти є і внуки гризла відгодовують. Скоро ще позакривають школи і лікарні для вже повного пакращєнія! Яких ще благ вам не хватає, зажрались людішки.
Відповісти
Не лише звіт - вистава. Все життя Клімчука - це навіть не вистава, а трагікомедія.
Відповісти
Пане Святославе, я як волинянин і щирий Українець поважаю роботу кожного політика і не роблю гучних заяв та "нападів". В той час коли опозиція воює між собою і не може знайти спільної мови між собою, команда Президента зміцнюється. Непрофесіоналізм і невміння знайти спільні точки дотику "роздвоює суспільство, "зіштовхує" українців між собою, руйнує лад і спокій у державі. Спочатку потрібно розвивати регіони, для нас Волинь (а тут головне сподобатись "і вашим і нашим" - тут заслуга Б.П.Клімчука), знаходити можливість фінансування основних сфер життя, а лише потім виступати за відродження патріотизму. Наша держава ніколи не була Єдиною, громадяни ніколи не допомагати один одному і більше того - на Сході України, у Криму і навіть у Києві не знали, що таке Волинь. Волинь для них асоціювалась з містом Луцьком - від чого власне і шукали на карті Луцьку область. Жоден політик державного рівня не знав про проблеми господарського життя Волині, а лише згадував про нашу рідну землю напередодні виборів. Клімчук, як щирий Волинянин зумів донести до Президента, Кабміну ідею розвитку регіону, розповів про його проблеми і звісно тепер область отримує фінансування на свій розвиток. І це правда, кожен бачить ці "крупинки" фінансування, ці невеличкі зміни в розвитку регіону.
А про ті проблеми, про які розповдає сьогодні опозиція - це не проблеми створені Головою ОДА, чи навіть Головою міста Луцька, в окремих випадках такі закиди роблять навіть керівникам органів місцевого самоврядування нижчого рівня. Це проблеми вседозволеності виконавців робіт, так званих монополісті. Жоден керманич місцевого рівня не ремонтує особисто (фізично) дороги - їх ремонтують виконавці робіт (і в більшості випадків генпідрядник Облавтодор не може знайти спільної мови з виконавцем робіт, наприклад, ТОВ "Л.А.Д." чи іншими і відповідно не повністю використовує кошти від чого страждає покриття), свавілля ЖЕК не породжене керманичами місцевого рівня - це свавілля грунтується на тому, що жоден не прагне відстояти своїх прав і навіть не володіє знаннями як поцікавитись чому підвищились тарифи і що у них закладено (не у місцевої влади - вони лише отримують "плачевні" папірці від ЖЕК, а у самого ЖЕК - розпорядника наших коштів). А щодо медичної реформи, то Голова ОДА перебуваючи на дипломатичних посадах за кордоном добре бачив розвиток там і відповідно знає, що будь які зміни одразу (як тільки Закон вступив в силу) впроваджувати не можна - тому такі зміни мають бути поступовими, щоб це не був шок для населення. І більше того, хто б не керував державою партія влади чи опозиція - від цього фантастичне наповнення бюджету не буде, адже це залежить від нас самих платників податків (а таких дуже мало). А недостача коштів призводить до зменшення фінансування усіх сфер соціального розвитку, в т.ч. і медицини. Тому, на мою думку, проведення будь яких реформ, в т.ч. і медичної, які націлені на зменшення споживання
бюджетних коштів дасть змогу розвивати ту чи іншу сферу.
Врешті-решт, вважаю, що лише справжній волинянин, людина яка не проміняла громадянство України (хоча й були можливості), людина яка щиро любить нашу Волинь і Україну і прагне збудувати "Європу" тут, якщо вхід до ЄС нам "не світить" ще багато років, людина яка не "грає" у політику, а вирішує господарські питання, справжній дипломат має моральне право займати посаду Голови ОДА - це я про Б.П.Клімчука.

Вибачте, можливо багато наговорив, але це моя особиста думка і вірю у те, що це правда. Я не намагаюсь чути те, що мені подобаєтья, а лише оперую фактами, які іноді не подобаються іншим. І ще одне - я просто люблю наш регіон і його розвиток мені не байдужий.
Відповісти
Порівняйте результати роботи нинішнього голови ОДА Клімчука Б. і колишнього "великого демократа і опозиціонера" Бондаря В. Немає з чим порівнювати, бо результати роботи Бондаря - НУЛЬОВІ!! Кого сьогодні ОО може запропонувати замість Клімчука? Гузя (який сам дуже рветься до велики посад, хоча в житті "не збудував навіть собачої буди"!)? "Свободівців" Вітіва, Мельника? Не смішіть людей! Клімчуку можна давати багато "порад" в покращенні вирішення масси питань соціального розвитку області, але ясно одне - він знає ЩО і ЯК робити і робить це в міру своїх сил і можливостей держави!
Відповісти
Останні новини
У «Свободі» кажуть, що звіт губернатора Волині був виставою
05 квітень, 2013, 18:10
Похорон Золотухіна
05 квітень, 2013, 17:47