Молодіжку «Волині» розгромили «металісти»

Молодіжку «Волині» розгромили «металісти»
Молодіжна команда «Волині» програла колегам з харківського «Металіста».

«Волинь» прибула до Харкова у дещо видозміненому складі, - повідомили у прес-службі клубу.

Травми та хвороби практично обезкровили дубль – на матч Анатолій Пісковець був змушений викликати майже десятьох гравців «Волині» U-19, яка у середу відіграла матч свого чемпіонату. До того ж трьох гравців викликав в основний склад Анатолій Демяненко.

Відтак «Волинь» відіграла два різних тайми на штучному полі заміської бази «Металіста» (принагідно відзначимо, що матч відбувався в ідеальних умовах – це стосується й ігрового поля, й погоди).

Лучани динамічно розпочали гру, але наразилися на контратаку, яку ціною жовтої картки (гра рукою) перервав на радіусі штрафного майданчика Задерецький. Радченко прямим ударом шансів Воробею не залишив – 1:0.

«Волинь» не знітилася і провела три хороші атаки: Шаповал пробив здалеку, м’яч відрекоштевив від захисників, та воротар «Металіста» встиг зреагувати. Згодом активний Гребенюк заробив стандарт на лінії штрафного, сам його пробив, але захисники перевели м’яч на кутовий. Після подачі Никитюк пробив головою з десяти метрів,але влучив у кіпера. Трохи пізніше Никитюк мав і спробу №2, але знову головою поцілив м’ячем у руки Денчука.

Дуже швидко Анатолію Пісковцю довелося робити дві заміни. Спочатку центр півзахисту підсилився Магдишем (замість Лозицького), а на останній хвилині тайму у центр захисту вийшов Олексюк замість Мучака – Іван розбив голову у зіткненні з Сизим.

Другий тайм активніше розпочали господарі, які почали із небезпечною періодичністю створювати моменти. У цю мить зрівняти рахунок і, ймовірно, змінити хід матчу мав Іван Гребенюк, але, вийшовши віч-на-віч з воротарем, в останню мить був зупинений захисником.

А згодом «Металісту» вдалася ударна двохвилинка. Андрієвський пробив з 25-ти метрів, Воробей відбив, але на добиванні першим був «металіст» Бойчук - 2:0. У наступній же атаці гості пропустили вихід «три в один» й Козак з десяти метрів забив втретє…

«Волинь» побігла забивати хоча б гол престижу, кілька разів наражалася на випади «Металіста», один з яких закінчився голом Барилка після прострілу з правого флангу – 4:0.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжку «Волині» розгромили «металісти»
05 квітень, 2013, 18:30