Що говорили лучанам лідери опозиції. ВІДЕО

Що говорили лучанам лідери опозиції. ВІДЕО
У Луцьку відбулася акція «Вставай, Україно».

Понад три тисячі волинян 9 квітня прийшли послухати опозиційних лідерів.

Розпочався захід на Київському майдані. Після короткого брифінгу керівники опозиційних партій взяли участь в ході до Театральної площі.

На головному майдані Луцька відбувся мітинг, під час якого виступали очільники волинських і українських опозиційних політсил.

Першим перед учасниками виступав «ударівець» Віталій Кличко, який закцентував промову на економічних та соціальних проблемах українців.

Свободівець Анатолій Вітів критикував проведення «медичної реформи» та назвав депутатів-мажоритарників, які відправилися з більшістю на засідання Верховної ради у будинок комітетів на вулиці Банковій – «зрадниками Волині».

Олег Тягнибок закликав волинян «збивати з українців розчарування після Помаранчевої революції» та не бути пасивними. Арсеній Яценюк піддав критиці пенсійну, медичну реформи та назвав «моральним обов’язком» добитися виходу на свободі Юлії Тимошенко.

До слова, Яценюк представляючи депутата Волинської облради Ігоря Гузя, оцінив його політичну діяльність та вказав, що він бачить Гузя у майбутньому парламенті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трехтысячное стадо волынских рагулей и их три пастуха!
Відповісти
Кононовичь...ні...тринді..овца ти і вся твоя банда...гори в пеклі...
Відповісти
"Коренной",не забудь за 30 монет ,набити собі наколку на лобі,купити косоворотку і лапті,а на решту - зробиш свому хазяїну blow job.
Відповісти
Спасібо, пофапал на красні флаги Клічка. Вони майже як у моїх анальних хазяїв - комуністів. Моє шоколадне око солодко стиснулось від згадки...
Відповісти
А від рагуліща перший комент.
Відповісти
Кролик, ТягниБик і Бугай (ЛЕБЕДЬ, ЩУКА И РАК)=)



Однажды Лебедь, Рак, да Щука
Везти с поклажей воз взялись,
И вместе трое все в него впряглись;
Из кожи лезут вон, а возу все нет ходу!
Поклажа бы для них казалась и легка:
Да Лебедь рвется в облака,
Рак пятится назад, а Щука тянет в воду.
Кто виноват из них, кто прав,- судить не нам;
Да только воз и ныне там.
Відповісти
слава партії радной !хочеться щоб як раніше всі рівні,бочка пива біля прохідної,цвєтний тєлік дома,самагон з сусідом на кухні,машина жигулі в росрочку на 8 років,і саме главне напрягатись не треба бо...читай зверху.а що не так було то американцї та горбачов..осталось ще трохи радянського ..на зонах..принцип той же...а да в БССР тут недалеко..соцзащіта.."пролетеріат" чи сєктант червонозадий?
Відповісти
Коренной лучанин, ти такий корінний лучанин, як я корінний тамбовець! А щодо лучан і волинян, то мені соромно. У Рівному сьогодні на опозиційну акцію зібралося 20 тисяч! Відчуваєте різницю? 3 і 20. Причому міста й області у нас не надто відрізняються за кількістю населення.
Відповісти
бо у Луцьку полішуки дибіли сидять, вміють тільки сусідів обсудити та шмотку турецьку купити, і щасливі ідіоти...йдуть годувати синків адміністрацій..., кончені ці лучани,нажаль,деградовані повністю,собою зациклені, і бачать тільки під лісом, а під носом взагалі ні....
Відповісти
"шановні", зрозуміло кому вигідно показувати меншу явку прихильників опозиції, так саме й ви писали,що не буде Віталія Кличка в Луцьку, щоб люди не вийшли на мітинг, бо ж кожен розуміє, що більшість лучан прийшло побачити саме Кличка
Відповісти
Останні новини
Що говорили лучанам лідери опозиції. ВІДЕО
09 квітень, 2013, 20:41