«Вставай, Україно!» в Полтаві. ФОТО. ВІДЕО

«Вставай, Україно!» в Полтаві. ФОТО. ВІДЕО
«Вставай, Україно!» в Полтаві відбулося без лідера УДАРу Віталія Кличка.

Лідери опозиції Олег Тягнибок і Арсеній Яценюк під час акції протесту «Вставай, Україно!» в Полтаві сіли навприсідки, щоб поговорити з українцями, - пише ТСН.

Зокрема, Яценюк став на одне коліно, щоб потеревенити про серйозні політичні справи з маленьким хлопчиком. А Тягнибок змусив сісти навприсядки журналістів, які хотіли взяти в нього інтерв'ю.

Опозиціонери у Полтаві також згадували акцію «Вставай, Україно!» в Харкові, яка відбулася напередодні. Зокрема вони провели паралель між тим, що у Полтаві, так само як і в Харкові, влада вирішила відгородитися від учасників протесту автобусами і тролейбусами.



За словами Арсенія Яценюка, це незаконне використання грошей громади з боку представників місцевої влади. Учасники акції «Вставай, Україно!» розгорнули в Полтаві велетенський прапор України і скандували гасла на кшталт «За достойну пенсію!», «За справедливу зарплату!», «Роботу для кожного!» та «За Україну!».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахахх)) цей біг-борд про туніки і блузки XXL мене вбив!)
Відповісти
І що, встала?
Відповісти
в зек-вора всраноунітазного янук0вощяри вкравшого наші заощядження ощ.банку урср які росія повернула в україну від проклять вкладниками в зек-вор януковощяра полетить до пекла!!!
Відповісти
До того як ця "акція" відбулась у Луцьку, а це було 8-е місце проведення, ви мало про неї писали, а вже після Луцька висвітлюете кожне місце?!
Продажне видання ВолиньПост! Запах бабосів учуяли? Ганьба!!!
Відповісти
в чому тут продажність?
воно то продажне, а ВН ще більше, але це правда, тут правда..., то що приховувати правду від людей?
правельно роблять, щоб людини бачили,що в цій країні робиться і як зеки нас бояться, як жидяри тупорилі теж бояться, кацапюри алкаші, щоб знали, ми Україну ідіотам 2 раз не віддамо, бо це вже повний піпєц, і таке пакращення, що ха Господь милує...нас з Вами,тому думайте!
в тому числі і на місцевих виборах, подивість яке місто стало жахливе, як ніколи!!!
опозицію підтримумуємо, але регіаналам не даємо можливостіт керувати (особливо жидам та кацапюрам, та нашим,як продаються за Буратіно)!
Відповісти
Гей, гальо! А Сєню з Тягни куди дінемо?
Відповісти
яйцецюк такийже межигірський вор як і зек-вор янук0вощ,тільки не при кориті!!!
Відповісти
Ребята! Эти рыгняаналы уже достали всх.Налоги взлетели для малого бизнеса,многие вынужденны закрыться и ехать в Россию или на запад,села вымерают!Люди нищают на глазах.Уже не хватает часто даже на самое необходимое,а Азаров с зеком кричат-ПОКРАЩЕННЯ!!!.Пора их остановить!Не дать банде уничтожить Украину!
Відповісти
Ми тобі МОСКАЛЮКО не Ребята !
Відповісти
А чого це Тягнибік приіхав без своіх прапорів?Мабуть щось ЗНАЕ.ГЕ!!!
Відповісти
Останні новини
«Вставай, Україно!» в Полтаві. ФОТО. ВІДЕО
13 квітень, 2013, 15:55
Луценко готує новий Майдан
13 квітень, 2013, 14:55