Навіщо міняти (або ремонтувати) пошкоджені вхідні двері?*

Навіщо міняти (або ремонтувати) пошкоджені вхідні двері?*
Через дії зловмисників ваші вхідні двері можуть бути пошкоджені. Навіть якщо дефекти здаються не дуже істотними, їх все ж потрібно усунути якнайшвидше. Коли ремонт невигідний, доведеться міняти всю конструкцію. Для надійного захисту житла від всіляких посягань замовляйте міцні бронедвері тут - http://dveri-pol.com.ua. Чому ж ремонт або заміну необхідно здійснити якомога швидше?

Подальше пошкодження

Якщо дефект не усунений, він може стати причиною більш серйозних ушкоджень дверей. Наприклад, глибокі подряпини на фарбі оголюють метал, який починає іржавіти. Особливо небезпечною є корозія для вхідних дверей, які виходять на вулицю. Вони постійно схильні до дії вологи, тому вимагають ретельного захисту. Навіть невеликі подряпини з часом можуть призвести до серйозного пошкодження металевих елементів.
Перекошене полотно створює підвищене навантаження на одну петлю замість декількох. В результаті петля починає викривлятися, виходять з ладу підшипники. Через перекіс може туго закриватися замок. І це лише кілька прикладів з багатьох. Якщо полотно особливо важке, воно може навіть викривляти дверну коробку.

Неповноцінна експлуатація

Пошкоджені двері часто перестають повноцінно виконувати свої функції. Якщо між полотном і коробкою з'являється зазор, в нього потрапляє зовнішнє повітря. Це означає гіршу термоізоляцію, проникнення сторонніх звуків і запахів у приміщення.
Туго рухається язичок замку, порушений огляд з вічка, погіршення зовнішнього вигляду дверей - інші поширені проблеми пошкодженої вхідних дверей.

Запрошення для зловмисників

Пошкоджені двері стають більш слабкими. Навіть якщо злодій не завершив розпочату справу, він може повернутися. Тепер йому вже будуть відомі слабкі місця конструкції. Цими знаннями він постарається скористатися. Коли зловмисник бачить, що господарі довго не усувають пошкодження, для нього це може бути справжнім запрошенням. Можливо, власники житла кудись поїхали або просто недостатньо серйозно ставляться до питань безпеки.
Кожні металеві двері мають певний запас міцності. Якщо хтось намагався їх вибити, розкрити замок або зрізати петлі, слід викликати майстра для огляду конструкції. Спеціаліст повинен визначити ступінь пошкоджень і дати рекомендації з приводу ремонту або заміни. Використовуючи міцні і справні двері, ви захищаєте себе і близьких від багатьох неприємностей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Двері
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навіщо міняти (або ремонтувати) пошкоджені вхідні двері?*
25 квітень, 2018, 15:16