У Луцьку до Дня Перемоги ветерани отримають гроші

У Луцьку до Дня Перемоги ветерани отримають гроші
У Луцьку виплату разової грошової допомоги ветеранам війни проведуть до 5 травня.

Нарахування здійснюватимуть шляхом перерахування через поштові відділення зв’язку або на банківські рахунки за місцем отримання пенсії, а особам, які не є пенсіонерами, ‒ за місцем їх проживання, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Тож, інвалідам війни та колишнім малолітнім, яким на момент ув’язнення не виповнилося 14 років, в’язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання, визнаним інвалідами від загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин платитимуть 2415 гривень (I група), 2110 гривень (II група), 1895 гривень (III група).

Учасникам бойових дій та колишні неповнолітні, яким на момент ув’язнення не виповнилося 18 років, в’язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, а також дітям, які народилися у зазначених місцях примусового тримання їх батьків нарахують по 745 гривень.

Члени сімей загиблих та дружини (чоловіки) померлих інвалідів війни, дружини (чоловіки) померлих учасників бойових дій, учасників війни і жертв нацистських переслідувань, визнаних за життя інвалідами від загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин, які не одружилися вдруге отримають по 375 гривень.

Учасникам війни та колишнім в’язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, особам, які були насильно вивезені на примусові роботи, дітям партизанів, підпільників, інших учасників боротьби з націонал-соціалістським режимом у тилу ворога дадуть по 135 гривень.

Громадянам, які належать до кількох пільгових категорій, виплачується одна допомога ‒ більша.

Разова грошова допомога не виплачується в разі смерті отримувача до 5 травня або набуття громадянином статусу після 5 травня 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Учасникам війни та колишнім в’язням концентраційних таборів – 135 грн.
Щоб купити кілограм сухої ковбаси і жувати до наступного Дня Перемоги.
СПАСЬБІ ВАМ – БЛАГОДЕТЕЛИ!!!
Відповісти
Вчорашні червоні і нинішні "гандони" продовжують свої фетиш танці-пляски на кістках. Війна не закінчилась і по-сьогодні. Допоки комуно-олігархічна шобла не буде перестріляна і перевішана - війна триватиме.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку до Дня Перемоги ветерани отримають гроші
19 квітень, 2013, 11:47