Як у Луцьку прибирали ДПЗ. ФОТО

 Як у Луцьку прибирали ДПЗ. ФОТО
Лучани приєдналися до загальноміської толоки у рамках акції «За чисте довкілля».

У рамках Всеукраїнського Дня довкілля в районі ДПЗ лучани разом з депутатами Луцької міської ради прибирали водоохоронну зону біля річки Жидувка у заказнику місцевого значення «Дубовий гай», ‒ пишуть Волинські новини.

Так, під час заходу радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока закликав учасників акції до активності: «Сьогодні річка Жидувка стогне, плаче і благає про допомогу. Ми зобов’язані їй зарадити».

Варто зазначити, що депутати Луцької міської ради Микола Яручик та Євген Ткачук допомогли закупити рукавички та мішки для твердих побутових відходів.

Також до акції долучилися учні шкіл та студенти Луцького вищого професійного училища №9, працівники дитячих садочків, Луцького міського центру зайнятості, КП «Луцькводоканал», ДКП «Луцьктепло» та рятувальники з управління МНС у Волинській області.

За словами організаторів, до акції долучилося понад 500 осіб.

«Брати участь в такій соціальній ініціативі і корисно, і приємно. Звичайно, ще б хотілося поставити лавочки чи якісь інші елементи для відпочинку. Але, на жаль, усе це робиться з часом, не одразу. Я хочу подякувати всім, хто нас підтримав. У першу чергу, ми цю корисну справу робимо самі для себе», ‒ підсумував Микола Яручик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Приємно дивитися, як місто стає чистішим. Дякуємо всім хто приклав руку до цього.
Відповісти
Ахаха запрягли учнів 20 школи
Молодці
Відповісти
Депутати красавци весь час щось роблять повезло нашому району!
Відповісти
Ти там був ! В житті мабуть нічого путнього не зробив приїдь подивись який порядок люди навели можем тільки подякувати!!!!!!
Відповісти