У Волинській ОДА проігнорували «Бандерштат»

У Волинській ОДА проігнорували «Бандерштат»
Фестиваль «Бандерштат» не внесли до переліку волинських фестивалів.

До такого висновку можна дійти, переглянувши видання «Волинь фестивальна 2012», ‒ пише Волинська правда.

Збірку підготувало управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації. У ній ‒ українською та англійською мовами 30 фестивалів, які відбуваються у Волинській області.

Однак фестивалю українського патріотичного духу «Бандерштат», який проводиться на Волині з 2007 року, у переліку видання немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що таке Бандерштат???
Відповісти
І не дивно , при владі й досі внуки та діти КГБістської мерзоти і партії. Українська незалежність-міф , показовий , совково-нафталіновий міф.. 23 фівраля , 9 мая , пам'ятники та вулиці імені важдя народав. Сучасна уркаїна - УССР , за 20 років змінилися лише прапори і фасад.
Відповісти
Мудаки у цьому управлінні культури, яких треба гнати.
Відповісти
Звичайно, на відміну від своїх поліських літ, ночей в замку і ще різної совкової і напівсовкової тягомотини на Бандерштаті шановані управлінці не можуть відмити бабулєс. правда пані Гнатів та колеги з ОДА? вдавіться гниди
Відповісти
Знаєш, степане, тобі можна було б і поаплодувати, якби це була правда. Але ти зовсім не знаєш ситуації з "Ніччю в Луцькому замку". Цей фестиваль тягне в борги не на місяць. По-друге, що в ньому совкового. ЦЕ один із небагатьох заходів, який дозволяє відчути тут дух Європи - багатої надбанням і ставленням один до одного. А ти от звик так все в одне русло. Совкове, гниди. А ти не думаєш, що ти можеш вдавитися своє ненавистю. Хочеш бути впевнений у відсутності відкатів - профінансуй. Я - не Гнатів, а простий мешканець Луцька. Просто розуміюся трошки на організаційних моментах таких заходів і знаю більше. Тож не треба "Бандерштат" ставити на один рівень із "Ніччю...".
Відповісти
Ну да на Бандерштаті не бухають вельмишановні пани, а після закінчення Ночі в Луцькому замку вивозять повні сміттєві автомобілі пляшок, і це ти називаєш ЄВРОПОЮ. Спеціально залишись цього року на Ночі до кінця і глянь, а в серпні запрошую на Бандерштат і порівняю культуру людей, домовились?
Відповісти
Це точно. Непотрібно фестиваль українського патріотичного духу опускати до рівня прилизаних і припомаджених владою (тимчасовою), тому, відповідно і лояльних до влади зібрань.
Відповісти