У Луцьку ЖКП і мешканці будинку посварилися через лампочку. ВІДЕО

У Луцьку ЖКП і мешканці будинку посварилися через лампочку. ВІДЕО
У Луцьку мешканці багатоповерхівки на вулиці Федорова,1 не могли знайти спільну мову з ЖКП №11 щодо лампочки в під'їзді.

Зрештою, після нещасного випадку з однією жителькою будинку лампочку таки встановили і почали міняти зафарбовані вікна, - повідомили в Комунальному патрулі.

Мешканці будинку навіть подали колективну скаргу про бездіяльність посадовців ЖКП № 11. Комунальне підприємство свою бездіяльність заперечує.

Як розповів директор ЖКП №11 Станіслав Потайчук, вікна замалювали самі ж мешканціу, аби не крали речі з сушок. А темряву в під’їзді створили громадяни, які заставили своїми старими речами сушки, тим самим загороджуючи світло.



Зрештою, комунальники пішли на поступки і замінили лампочку, при цьому, почавши заміну скла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зауваження до ЖЕКу і сам маю. Але в даному випадку зажрались меншканці будинку, я маю на увазі тих, хто поприхватизовував сушарки, які є місцями загального користування. Позривати замки і дати всім доступ, або хай платять за зайняті метри і за ці гроші зроблять освітлення)
Відповісти
якщо чесно взяти, то лампочки в коридорі мають вкручувати ЖКП, а не жителі будинку, які платять за те світло що крутиться в загальному коридорі. Саме цікаво, що кошти на ці лампочки вони списують.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку ЖКП і мешканці будинку посварилися через лампочку. ВІДЕО
19 квітень, 2013, 13:29