Як правильно доглядати за електробритвою?*

Як правильно доглядати за електробритвою?*
Підтримка електробритви в належному робочому стані – це користь і для обличчя, і для гаманця. Хоча такі пристрої коштують дорожче, ніж звичайні бритви, в довготривалій перспективі вони можуть бути дуже вигідною інвестицією. Найперша умова для цього – купувати надійну високоякісну техніку. З цим допоможе інтернет-магазин Braun - https://braun-market.com.ua/ua/. Але навіть найкраща електробритва не зможе працювати протягом багатьох років, якщо ігнорувати рекомендації щодо догляду за нею. Тож варто врахувати наведені нижче поради.

Миття

Ніщо не пошкоджує леза бритви сильніше, ніж накопичення часток шкіри, обрізків волосся, бруду і мильної води. Все це створює середовище, яке є сприятливим для розвитку бактерій.
Цей бруд також забиває отвори у бритві, через що збільшиться навантаження на мотор. Волосся буде зрізатися гірше. Чиста, продезінфікована бритва є значно комфортнішою та безпечнішою для здоров’я, ніж брудна.

Більшість сучасних електробритв можна мити гарячою водою з милом. Після цього потрібно ретельно сполоснути пристрій, повністю висушити його і покласти у футляр. Це потрібно робити після кожного використання бритви.

Не забувайте дотримуватися рекомендацій виробника щодо очищення пристрою.

Заміна лез

Щоб використання бритви було більш комфортним, рекомендується замінювати леза як мінімум один раз на рік. Навіть якщо ви дотримуєтеся всіх рекомендацій щодо догляду за пристроєм, леза будуть поступово зношуватися.

Задля більш тривалого і комфортного використання змінних елементів, бажано купувати оригінальні леза, рекомендовані виробником бритви.

Зберігання

Хоча бритва може здаватися дуже міцною, насправді її доволі легко пошкодити. Тому зберігайте її в спеціальному футлярі. Придбайте його, якщо він не постачається у заводській комплектації. Або ж принаймні надягайте на пристрій ковпачок, який захищає леза та інші деталі від води, пилу та механічних пошкоджень.

Перед зберіганням повністю просушіть електробритву.

Заряджання

Бажано заряджати бритву лише тоді, коли акумулятор повністю чи майже повністю розряджений. Інакше ресурс батареї зменшується.

Ще кілька корисних порад:

• Намагайтеся постійно підтримувати заряд акумулятора в межах до 80%.
• Уникайте впливу на батарею екстремальних температур, вологи.
• Не голіться, якщо акумулятор вже майже розряджений.

Літій-іонна батарея має обмежену кількість доступних циклів заряджання. Неповний цикл також зараховується. Тому краще не під’єднувати пристрій до розетки зайвий раз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Braun
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.